PRVO OGLAŠAVANJE OCA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Konačno progovorio o svom sinu i njegovom odnosu sa zauzetom Mionom, bio je BRUTALAN
Foto: Printscreen/Magazin In

HIT

PRVO OGLAŠAVANJE OCA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Konačno progovorio o svom sinu i njegovom odnosu sa zauzetom Mionom, bio je BRUTALAN

Stars -

Reper Nenad Aleksić Ša, iako se još nije razveo od supruge Vanje Aleksić, čini se da je već pronašao novu ljubav - Mionu Jovanović od koje se ne odvaja.

Ša i Miona rapidno su promenili svoj intentizet druženja u poslednjih mesec dana. Njih dvoje se gotovo ne odvajaju, a tim povodm se oglasio Nenadov otac Zoran Aleksić koji je dao svoj sud o novonastaloj situaciji.

Oglašavanje oca Nenada Aleksića Ša
Oglašavanje oca Nenada Aleksića Šafoto: Printscreen/Instagram

Naime, Nenadov otac je otkrio da li mu ovo ''miriše'' na ljubav na pomolu, ili smatra da se drugarska osnova neće preći.

- Nenad nikakvu prevaru nije načinio. Možda su se bamo više zblizili. Prisniji su nego na početku, to je činjenica. Nikad se ne zna. Rijaliti je slika našeg života spolja, samo što je pred kamerama sve. Može da se razvije nešto, možda i ne. Mislim da neće, ali pustimo da vreme pokaže. Ako se to desi, podržaću svog sina. Da mu je u braku bilo idealno, ne bi podneo brakorazvodnu parnicu - poručio je Nenadov otac.

Zoran se osvrnuo na još uvek zakonitu suprugu svog sina, Vanju, te je priznao da li je sa njom u kontaktu.

Oglašavanje oca Nenada Aleksića Ša
Oglašavanje oca Nenada Aleksića Šafoto: Printscreen

Sa Vanjom se ne čujem, snaja se čuje sa njom. Ni dok su bili zajedno nisam je zvao. Ne mešam se u to šta će i kako će biti dalje sa njima - jasno je poručio.

Kurir.rs / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track