"DA IMAM OPET 20 GODINA, JOŠ BOLJE BIH UPROPASTILA ŽIVOT" Bivša žena Željka Joksimovića kad ode u KAFANU svi gledaju u nju (FOTO)
Foto: Printscreen

"Da imam opet 20 godina, još bolje bih UPROPASTILA

"DA IMAM OPET 20 GODINA, JOŠ BOLJE BIH UPROPASTILA ŽIVOT" Bivša žena Željka Joksimovića kad ode u KAFANU svi gledaju u nju (FOTO)

Stars -

O Vesni Joksimović, bivšoj ženi pop pevača Željka Joksimovića, sve češće se priča i piše, jer njene slobodne objave na Fejsbuku i Instagramu i te kako privlače pažnju javnosti.

Ona je sad ponovo skrenula pažnju na sebe novom fotografijom, koju je okačila na društvene mreže.

- Da imam ponovo 20 godina i upropastim svoj život još bolje, imam ideje - napisala je Vesna Joksimović u opisu fotke, uz emotikon koji plače od smeha.

Na slici je vidimo u jednoj beogradskoj kafani, doteranu od glave do pete, a pozirala je dok je rukom zadizala haljinu. Na drugoj fotki joj vidimo dekolte u prvom planu, kao i razvučen osmeh.

Vesna je, podsetimo, posle braka sa Željkom donela odluku da više nikad ne staje na "ludi kamen".

- Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija - pisalo je u jednoj njenoj objavi na društvenim mrežama.

Odgovorila je na pitanje jednog pratioca o budućnosti ljubavne veze, ukoliko je u njoj sve kako treba, a njen stav na ovu temu je jasan.

- Dok je lepo neka traje, i onda - adio! Eto vam odgovor - navela je tad Vesna, koja iz braka sa Željkom ima naslednicu Minu.

Vesnino devojačko prezime je Avramović i potiče iz istog grada kao i pevač, Valjeva. Ovo je bila njegova ljubav iz srednjoškolskih dana, koja je krunisana brakom kada je Željko imao 23 godine.

Željko je, inače, u dugogodišnjem braku sa voditeljkom Jovanom Joksimović, sa kojom ima troje dece, sina Kostu i ćerke Anu i Srnu.

kurir.rs/blic/facebook: vesna.joksimovic.1

Bonus video:

00:23

Jovana Joksimović čestitala punoletstvo Kuriru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track