TEI TAIROVIĆ PRIPALE PESME KOJE SU PISANE ZA LUISA! Pevačica ponosna: Pisane su pre nego što je nastradao...
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

čast!

TEI TAIROVIĆ PRIPALE PESME KOJE SU PISANE ZA LUISA! Pevačica ponosna: Pisane su pre nego što je nastradao...

Stars -

Tea Tairović prilikom posete Severnoj Makedoniji otkrila je da će u u svoj repertorar uvrstiti i jednu od pesama Tošeta Proeskog, koju će otpevati iz srca, ali i da će na novom albumu otpevati pesme koje su pisane za Luisa.

Ona je najpre istakla da je Tošetova pesma veoma teška, ali da će njoj biti drago da je otpeva.

Tea Tairović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Što se tiče makedonskih pesama, ja obožavam makedonske pesme. Pesma jednog od najvećih regionalnih pevača, koji nažalost nije više sa nama, moja njegova omiljena pesma, biće uvrštena u repertoar. Neću da otkrijem koja, ali mi je teško da je otpevam. Niko to ne može da otpeva kao Toše, ali mi je i emotivno teško da je izvedem čak i na probama - rekla je Tea u emisiji "Prvi red".

Poznato je da Tea ne odustaje od svog muzičkog pravca, a pevalica je otkrila da novi album stiže u aprilu, i da na njemu sarađuje sa kompozitorom Draganom Brajovićem Brajom.

Tea Tairović
foto: Nenad Kostić

- Braja mi je na novom albumu dao jednu notu koju ja do sada nisam imala. Što se tiče sledećeg albuma, već imam obrise tog albuma i to će isto biti Tea Tairović, ali mnogo zrelija - najavila je ona.

Ono što je mnoge oduševilo jeste saznanje da će Tea na svom albumu otpevati i pesme koje su bile pisane za Luisa, ali njegova prerana smrt sprečila je da dospeju u javnost.

- Na albumu će biti pesama koje su čekale pravog izvođača. Neke od njih su pisane za pokojnog Luisa, pre nego što je nastradao. One na veliku žalost nisu dočekane da budu otpevane, tako da će za to sada biti vremena - rekla je Tea.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:15

Tea Tairović zavela publiku vrelim plesom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track