PAPARACO! Prve fotke Lepe Lukić posle STRAVIČNOG PADA niz stepenice! Previja se od bolova, pomažu joj da obuje čizme: SVE ME BOLI!
Foto: Kurir, Petar Aleksić

EKSKLUZIVNE FOTKE

PAPARACO! Prve fotke Lepe Lukić posle STRAVIČNOG PADA niz stepenice! Previja se od bolova, pomažu joj da obuje čizme: SVE ME BOLI!

Stars -

Lepa Lukić je pre nekoliko dana doživela tešku nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa jedne televizije, kada je pala niz stepenice!

Pevačica je u žurbi previdela jedan stepenik, pa je prilikom pada povredila ruku i kolena.

Lepa Lukić
foto: Kurir

Njoj je na licu mesta ukazana lekarska pomoć, a preporučeno joj je i da se javi ortopedu kako bi snimila povređenu ruku i kolena da bi se tako otklonila svaka sumnja da je došlo do preloma.

Lepa Lukić
foto: Kurir

Naš reporter koji se našao na licu mesta uslikao je Lepu dok se previjala od bolova na stolici nakon što joj je ukazana pomoć. Potom je jedna devojka koja se u tom trenutku našla u blizini pevačici obula čizme, pošto od velikih bolova nije mogla da se savije i to sama učini. Dan nakon nezgode pozvali smo pevačicu, koja nam je rekla da i dalje trpi nesnosne bolove, te da je jedva izvukla živu glavu.

Lepa Lukić
foto: Kurir

- Vodili su me na snimanje, saplela sam se. Mislila sam da nema više stepenika, a ono bilo crno i ja nisam videla. Jedva hodam. Sve me boli, srećom da nisam glavom udarila, pala sam na ruku i nogu. Mislim da sam uganula samo ruku. Tog dana nisam ni doručkovala, baš sam se loše osećala. Ako mi bude oticala ruka i dalje, moraću da odem opet kod doktora - kazala nam je Lepa.

Lepa Lukić
foto: Kurir

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Lepi desi slična nezgoda. Tako je ona početkom prošle godine pala u svom stanu, te je tom prilikom povredila glavu, a polomila je i jedan zub. I tada se loše osećala i trpela je jake bolove.

Pamti se i da je Lukićeva u rijalitiju "Parovi" pre nekoliko godina doživela peh kad se saplela u dvorištu, a onda se nekoliko metara teturala i na kraju svom snagu zabila o pod. Tada nije imala uganuća i druge povrede, već se samo istraumirala.

Lepa Lukić
foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/A. Panić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:40

NIKADA SIROTINJU NISAM ZABORAVILA, VOLIM SA NJIMA DA SE DRUŽIM Lepa Lukić: Nisam se nikada pravila važna, A IMAM POVODA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja