DADILJA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ ISPRIČALA SVE TAJNE! Evo šta je sve rekla za pevačicu i Filipa, ovako žive kada NEMA KAMERA
Foto: Petar Aleksić

INTRIGANTNO

DADILJA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ ISPRIČALA SVE TAJNE! Evo šta je sve rekla za pevačicu i Filipa, ovako žive kada NEMA KAMERA

Stars -

Mlada muzička zvezda Aleksandara Prijović juče je održala prvi od pet rasprodatih koncerata u zagrebačkoj Areni i oduševila svoju publiku u Hrvatskoj performansom.

Aleksandrin sin Aleksandar izašao je u jednom trenutku na binu sa majkom, a iz njihove verbalne i neverbalne komunikacije moglo se videti koliko su mama i sin bliski.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir Televizija

Iako pevačica svaki slobodan trenutak provodi sa naslednikom, zbog brojnih obaveza bilo je neizbežno da ima i dadilju.

Kako je mali Aleksandar izašao na binu sa mamom, pogledajte u našem narednom tekstu. - Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim - ispričala je Prijovićka jednom prilikom, otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

- Imali smo stroge kriterijume prilikom izbora dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli - rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošću.

Aleksandra Prijović
foto: Foto: Kurir

Takođe, dadilja malog Aleksandra ima samo reči hvale za Filipa i Aleksandru, kako se poverila prijateljima, oni su vrlo brižni roditelji i mali Aleksandar je okružen neizmernom ljubavlju, a mama i tata mu ispunjavaju gotovo svaku želju.

Kurir / Glorija

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track