BOKI 13 I DALJE U BOLNICI: Nakon što mu je 90% želuca odklonjeno, Bojan ne može da se oporavi
Foto: Youtube/Printscreen

BOKI 13 I DALJE U BOLNICI: Nakon što mu je 90% želuca odklonjeno, Bojan ne može da se oporavi

Stars -

Kako je njegov advokat Vladimir Tufegdžić rekao za medije, Boki 13 je pušten da se brani sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Boki 13, Bojan Jovanovski
foto: Youtube prtscr / Kanal 5 TV

- Kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom i da je osuđenom uručena presuda. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - ističe Tufegdžić za "Скопје1".

Boki 13, Bojan Jovanovski
foto: Screenshot

Kako se podvrgao rizičnoj operaciji gde mu je devedeset odsto želuca otklonjeno, Bokiju se zdravstveno stanje pogoršalo. On je odmah nakon izlaska iz zatvora završio u bolnici.

- Boki 13 je i dalje u bolnici, doktorka je objasnila njegovo stanje i biće otpušten za nekoliko dana - prenose makedonski mediji.

Podsetimo, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 uhapšen je u akciji "Reket", a potom i osuđen jer je određene moćne i uticajne ljude u Makedoniji navodno ucenjivao i tražio im ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:58

VENČANJE JE ZAKAZANO! Ognjen Amidžić otkrio: Dete je kruna naše ljubavi i odnosa SADA ZNAMO I POL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track