BAJA MALI KNINDŽA OVO NIJE OČEKIVAO, SINOVI GA ŠOKIRALI! Dečaci napravili potez koji ga je ostavio bez teksta!
Foto: Kurir TV

iznenađenje na koncertu

BAJA MALI KNINDŽA OVO NIJE OČEKIVAO, SINOVI GA ŠOKIRALI! Dečaci napravili potez koji ga je ostavio bez teksta!

Stars -

Baja Mali Knindža u subotu veče održao je koncert u novosadskom Spensu.

Njega su na ovom spektaklu podržali i članovi porodice, supruga Dijana i deca, ćerke Smiljana i Anđela i sinovi. Naslednice su bile izuzetno raspoložene, sve vreme su pevale uglas sa tatom, kao i supruga koja je iz prvih redova bodrila svog muža. Ali, dva sina su ipak ukrala svu pažnju kada su se s tatom pojavila na bini.

Baja Mali Knindža
foto: Kurir

Inače, Baja je otac šestoro dece iz dva braka. On se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njima, a izuzetno mu je bitno njihovo obrazovanje.

Ćerka Miljana živi u Americi, posvetila se tenisu i završila je master studije. Smiljana je završila Medicinski fakultet, dok je Anđela student Fakulteta za produkciju i režiju. Sin Nikola je završio Saobraćajnu školu.

Baja Mali Knindža
foto: Kurir

Pevač je izuzetno ponosan na uspehe koje nižu njegova deca, koja s druge strane obožavaju tatinu muziku i često idu na njegove nastupe.

00:14

Baja Mali Knindza

- Svestrani su, ali ih ne guram, niti potenciram. Miljana je izabrala tenis, u Americi je, završila je master na koledžu, radiće kao trener. Zovem je da se vrati, videćemo. Smiljana je završila medicinu, perspektivna je, ali se zaljubila. Ne zameram joj, i tata joj je bio takav. Anđela je četvrta godina na Fakultetu za produkciju i režiju, Nenad je kao i ja završio saobraćajnu. Gavrilo i Danilo su mali, jedan puni pet, drugi šest godina. S njima provodim najviše vremena, lepim sličice, igramo igru "Super Mario", interesuje ih NBA, Liga šampiona, učim ih da igraju šah, monopol. Imaju smisla za fudbal, igrali bi dan i noć. Imam mladu ženu i neki mi kažu "daj još dece", a ja - pa šta drugo radim nego samo guram kolica - rekao je u jednom intervjuu za Kurir pevač.

Kurir/ A.T.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:23

VAŽIM ZA ČOVEKA VISOKOG RIZIKA! Baja Mali Knindža ilegalno boravo u studentskom domu, a evo šta smatra svojom NAJVEĆOM POBEDOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track