ŠERIFOVIĆKA OTKRILA SVOJE PRAVO POREKLO! Marija: Baba mi je hrišćanka, a deda musliman,STANIŠIĆKA ODUŠEVLJENA
Foto: Kurir

Pusti brigu

ŠERIFOVIĆKA OTKRILA SVOJE PRAVO POREKLO! Marija: Baba mi je hrišćanka, a deda musliman,STANIŠIĆKA ODUŠEVLJENA

Stars -

Marija Šerifović retko kada otkriva detalje o svom privatnom životu, ali je napravila presedan u emisiji "Pusti brigu", koja se emituje nedeljom na Kurir televiziji.

Muzička zvezda je gostujući kod voditeljke Ljiljane Stanišić otkrila da joj je baba bila hrišćanka, a deda musliman.

Marija Šerifović i Ljiljana Stanišić
Marija Šerifović i Ljiljana Stanišićfoto: Kurir

- Ja prezirem bilo kakve raspodele. Prezirem bilo kakva opredeljenja na nacije, veroispovesti, opredeljenja. Zašto? Pa evo, na primer, moja baba se zvala Draginja. Rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Hristu. A sa duge strane, moj deda je bio musliman. On je čovek klanjao, molio se Alahu i tako dalje i tako dalje... Ne delim ljude uopšte, mogu samo da delim da li si dobar ili si smeće. Ako mi koji se bavimo muzikom nećemo da spajamo sve te ljude i ako muzika nije ta, svi mi na ovom Balkanu, onda sve da ode dođavola - rekla je, između ostalog, Marija.

Marija Šerifović
foto: Kurir

Sa evrovizijskom pobednicom je gostovao i kompozitor i njen prijatelj Saško Nikolić, ali i mlada pevačica Anastasija Rilak, koja je otpevala naslovne numere za dve serije na Kurir televiziji "Prsten sudbine" i "Jača od sudbine". Gostujući u emisiji, talentovana 18-godišnja pevačica je na direktno pitanje voditeljke da li je svesna šta je sve čeka na estradi samouvereno poručila: - Ja sam spremna na sve što estrada nosi sa sobom. Odustajanje nije opcija, pa makar crkla u studiju ili na bini. Znam da me ljudi porede s Milicom Pavlović, ali ja želim da budem ja - kazala je Anastasija.

Anastasija Rilak
Anastasija Rilak foto: Kurir

Kurir.rs. J.M.Đ.

03:13

KARLEUŠA MI NIJE PRUŽILA PODRŠKU! Marija Šerifović stavila tačku na odnos sa JK, a onda je USLEDILO ŠOKANTNO PITANJE NOVINARA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track