BRENA IDE NA REMONT KOD PLASTIČARA! Daje 10.000 evra za dve intervencije, jedna će vas ŠOKIRATI! Do sad uložila 30.000 evra!
Foto: Kurir/A.J.Panić

podmlađivanje

BRENA IDE NA REMONT KOD PLASTIČARA! Daje 10.000 evra za dve intervencije, jedna će vas ŠOKIRATI! Do sad uložila 30.000 evra!

Stars -

Pevačica Lepa Brena bila je pre dve nedelje na konsultacijama kod jednog beogradskog hirurga, a kako smo saznali, ona bi opet pod nož, pa sad planira da ima dve operacije.

Lepa Brena, Sava Centar
foto: Nenad Kostić

Naime, Brena ima u planu da uradi fejslifting i zatezanje nadlaktica, što će ukupno da je košta 10.000 evra.

- Brena je već nekoliko puta radila fejslifting, ali kako je već u godinama, planira opet da se osveži. Ona kaže da joj se ne sviđa kako joj se lice opustilo, a kako je trend svuda u svetu da se operiše i koža na rukama, planira da radi dve intervencije u isto vreme. Pričala je s doktorom kod kog je i ranije išla na intervencije, a on je objasnio da je moguće da se oba zahvata izvedu u isto vreme, ali da je oporavak duži. Rekla je da nema problem s tim jer sada ima pauzu kad su nastupi u pitanju. Ispoštovala je snajku Aleksandru Prijović i bila joj je gost u Areni, a onda i koleginicu Draganu Mirković, pa sad može da se posveti sebi - priča izvor blizak pevačici i dalje otkriva da će Brenu sve prilično da košta, kao i da je dosad pukla preko 30.000 evra na sve intervencije koje je radila.

Lepa Brena, Boba Živojinović
foto: Petar Aleksić

- Brena za fejslifting i zatezanje ruku sad mora da pukne 10.000 evra. Dosad je pukla oko 30.000 evra kad se saberu sve operacije. Radila je fejslifting nekoliko puta, botokse i razne filere obnavlja na licu na šest meseci, a tu su i usne - priča izvor i dodaje:

- Može sve da se koriguje, ali ne može da izgleda kao na slikama. Svi vide da se mnogo fotošopira, na Instagramu nema nijednu boru, ali uživo je druga priča.

Kurir/ Republika

Bonus video:

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track