"ANITINA MISIJA JE BILA DA DOĐE DO NOVCA" Matorina bivša o odnosu i prevari bračnog para: Uvek sam volela Jovanu
Foto: News1 Ana Paunković, Public Jelena Simonović/ Rtv Pink

"ANITINA MISIJA JE BILA DA DOĐE DO NOVCA" Matorina bivša o odnosu i prevari bračnog para: Uvek sam volela Jovanu

Stars -

Bivša rijaliti učesnica, koja je pre Anite Stanojlović imala kratku aferu sa Jovanom Tomić Matorom, Sofija Una Manić, otkriva detalje sukoba.

Sofija Una Manić
foto: Ana Paunković

- Tri meseca sam prolazila agoniju zbog Matore i afere sa Sanjom Stanković. Što se tiče ove situacije, od početka sam upoznata. Uvek sam volela Jovanu, ali sam ljuta i razočarana jer se pravi blesava. Emotivna je, ima dobru dušu, ali joj ovo nije trebalo jer ova situacija sa Anitom nije realna. Upozoravali smo je, sa Anitom sam imala više puta okršaje. Matora je potpuno zalutala u poslednje vreme. Mnogo se potencira na njenom zarađenom novcu, a to je mamac za sve devojke, pa govore devojke: “Lakše mi je da budem sa nekom ženom, nego nešto drugo“. Anitina misija je bila da dođe do novca.

Jovana Tomić Matora
foto: Instagram

Dok pomno prati, u ovome vidi samo jedno, a to je kako Jovana želi da napravi od sebe žrtvu.

- Matora preuveličava, ona jeste emotivna ali je ušla u rijaliti život i tu ulogu. Preteruje, nije ona toliko mlada, da ne može da rezonuje da li je neko iskren ili ne. Anita je ozbiljan manipulator, ali Matora koristi sve zarad sezone. Jovana je jedan od glumaca i manipulator. U nekim momentima po grimasama pomislim da su se dogovorile - smatra Sofija.

Manićeva se redovno čuje sa Mateom koja je umešana u celu priču kao neko sa kim se Anita dopisivala i varala Matoru.

Sofija Una Manić
foto: Kurir Arhiva

- Sa Mateom sam u komunikaciji, znam da su se dopisivale. Nije joj bilo jasno što Anita sve to radi. Bilo mi je čudno, što mi, koji smo dobri sa Anitom i Matorom, nismo bili pozvani na svadbu. Videla sam gomilu dopisivanja. Matea me je molila da ništa ne izjavljujem jer nije želela medijsku pažnju. Ona kaže da neće da uđe u rijaliti - otkriva Una i dodaje da bi se sve promenilo Mateinim ulaskom.

- Ona je vaspitana, Matea je lojalna kad je u vezi, ne bi pala pod uticaj Anite. Kad bi Matea ušla, Matora bi bila agresivna i napravila bi haos.

Sofija ističe da će kraj biti potpuno drugačiji, po sve tri:

- Na kraju će Anita ispasti žrtva. Ona je dete iz problematičnog braka i porodice, premlada rodila, loša finansijska situacija i narod je sklon da opravda sve to. Matora je mnogima preko glave došla sa svojim ljubavnim životom.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja