PRIJA U ZAGREBU ŠETALA ZAGRLJENA S OVIM MUŠKARCEM, A NIJE FILIP! Aleksandra od bolova JEDVA HODALA, ovo je razlog: KURIR PAPARACO
Foto: Kurir, Petar Aleksić

HIT FOTKE

PRIJA U ZAGREBU ŠETALA ZAGRLJENA S OVIM MUŠKARCEM, A NIJE FILIP! Aleksandra od bolova JEDVA HODALA, ovo je razlog: KURIR PAPARACO

Stars -

Aleksandra Prijović trenutno boravi u Zagrebu, gde ruši sve rekorde sa svojih pet rasprodatih koncerata u najvećoj hrvatskoj areni.

Naš paparaco uslikao je Priju posle završetka prvog nastupa, kada je sa svojim timom priredila after parti. Ipak, pevanje i igranje na visokim potpeticama više od dva i po sata ostavilo je traga na pevačici, pa je ona zbog bolova u nogama jedva hodala.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Aleksandra je, da bi došla do prostorije u kojoj se održavao koktel, morala da pešači dobrih 10 minuta, a kako u jednom trenutku više nije mogla da hoda, njoj je u pomoć pritekao jedan član njenog tima, koji ju je čvrsto uhvatio za struk, dok se ona oslanjala na njegovo rame. Sve vreme se glasno žalila da ne oseća noge i da s mukom hoda, te da jedva čeka da se preobuje u nešto komfornije i da malo sedne i predahne nakon naporne večeri.

1 / 5 Foto: Kurir

Nakon što se pozdravila i još jednom zahvalila na podršci svima što su došli da je podrže u Zagrebu, Aleksandra je otišla do stola za kojim je sedela njena porodica - mama, njen partner, baka i deka, kako bi i s njima nazdravila nakon uspešnog koncerta.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

S njom je sve vreme bio i suprug Filip Živojinović, koji je pomno pratio koncert iz režije, a na koktelu je najviše vremena proveo u razgovoru sa Željkom Samardžićem, koji je uživao u čaši vina.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/M.K.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:32

Aleksandra Prijović započela prvi od pet zakazanih koncerata u zagrebačkoj areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track