GIGANTSKI SILIKONI LETE PO BINI! Dara jedva obuzdala grudi na nastupu, nisu znali gde da gledaju: Isplivao snimak sa nastupa
Foto: Printscreen/Instagram

video

GIGANTSKI SILIKONI LETE PO BINI! Dara jedva obuzdala grudi na nastupu, nisu znali gde da gledaju: Isplivao snimak sa nastupa

Stars -

Folk pevačica Dara Bubamara još jednom je privukla pažnju javnosti svojim stajlingom sa jednog nastupa, naime Dara se pojavila u izdanju koje je sudeći po komentarima ostavilo mnoge bez teksta.

Dara Bubamara
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Pevačica je održala nastup u jednom klubu u Nemačkoj, a njen stajling nije mogao da ne prođe primećeno.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Dara se pojavila u kostimu koji je sam po sebi bio izuzetno neobičan, pa je osvanuo snimak koji je preplavio društvene mreže a komentari su se samo nizali.

Svima su u oči upadale "bujne grudi" pevačice koje su bile u prvom planu a Dara je skakala po bini kao da sutra ne postoji.

Podsečamo, Dara Bubamara se zbog veličine grudi često nalazi na meti kritika, ali ona ne deli mišljenje sa većinom već ponosno ističe ono sa čim raspolaže.

Kurir.rs/ Nemanja Kadić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

00:23

Dara Bubamara napravila haos na nastupu u Budvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track