"NIJE MOGLA DA BIRA OCA, ZATO JE PLATILA GLAVOM" Rada Manojlović se oglasila nakon saznanja da je devojčica pronađena mrtva
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Facebook

"NIJE MOGLA DA BIRA OCA, ZATO JE PLATILA GLAVOM" Rada Manojlović se oglasila nakon saznanja da je devojčica pronađena mrtva

Stars -

Rada Manojlovć oglasila se nakon saznanja da je devojčica Vanja Đorčevska pronađena u beživonom stanju, a da bi stvar bila još gora u sve je umešan i njen otac.

Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Rada je objavila status na društvenoj mreži "X" gde je komentarisala ovaj zločin u kojem je osumnjičen otac devojčice i označen kao osoba koja je "tipovala" rođenu ćerku kako bi od njene majke iznudio novac.

Vanja Gorčevska, Vanja Đorčevska, nestala
foto: printscreen MUP Severne Makedonije

- Da otac gurne dete u ruke omičara i ubica... Ovo je tragedija za sve nas, a najviše za njen mladi i bezgrešan život. Počivaj u miru, draga Vanja. Ja ovo ne mogu da verujem, u najgorim filmovima nisam videla, ne mogu ni da zamislim da takvi ljudi postoje! Jadna ona, nije mogla da bira "oca" i zbog toga je platila glavom u svojih 14 godina! Žalost, tuga, nemoć - napisala je Rada na svom profilu i iznela nove informacije:

Rada Manojlović
foto: Printscreen Twitter

- Otac učestvovao u otmici svoje 14-godišnje ćerke da bi je iskoristio da iznudi novac od bivše žene koja je prodala stan, otmicari se uspaničili kad je krenula potraga za njom i ubili je! Znači, otac ucestvovao u otmici i u ubistvu svoje ćerke - dodala je pevačica.

Rada Manojlović
foto: Printscreen Twitter

Kurir.rs/ Informer

09:18

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA SEVERNE MAKEDONIJE PRED TEŠKIM OPTUŽBAMA Talevska UŽIVO IZ SKOPLJA: Da li su ZATAŠKALI ubistvo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track