Najnovije vesti

"REČI TU ZVUČE GLUPO" Ovako je Josipa Lisac prokomentarisala Prijine koncerte u Hrvatskoj: Izjava koju niko nije OČEKIVAO
Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

oglasila se

"REČI TU ZVUČE GLUPO" Ovako je Josipa Lisac prokomentarisala Prijine koncerte u Hrvatskoj: Izjava koju niko nije OČEKIVAO

Stars -

Koncerti Aleksandre Prijović izazivaju veliku pažnju, ne samo publike koja je obasipa komplimentima, već i javnih ličnosti koje joj u velikoj meri pružaju podršku.

Posebno interesovanje su izazvali Prijini nastupi u Zagrebu, čak i pre nego što su održani.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Činjenica da je uspela da rasproda čak pet koncerata dočekana je kao senzacija. Bilo je izjava poznatih osoba kako "nikad nisu čuli nijednu pesmu Aleksandre Prijović", ali su mnogi stali u njenu odbranu.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen/Instagram

Sada je koncerte Aleksandre Prijović prokomentarisala i Josipa Lisac.

- Zašto ne bismo imali svoj izbor?", odgovorila je na pitanje novinara N1infoTV o "gostovanjima cajki u Hrvatskoj.

- I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći - naglasila je muzička diva, pa nastavila u svom stilu:

- Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gde je pola karata podeljeno.

Josipa Lisac
foto: Damir Dervišagić

- Da li pravde ima? Ne znam. Ali ako si ti spreman za koncert i možeš da ga rasprodaš, fenomenalno! Tu nema reči", objasnila je Josipa. "Reči tu zvuče glupo. Kad se napravi reportaža (sa koncerta), to pokazuje sve.

Kurir.rs/lepaisrećna.mondo

Bonus video:

02:17

Aleksandra Prijović - Zagreb

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track