"REZULTATI SU PAKAO, NIJE ZA ZEZANJE" Evo zbog čega je Teodora napustila Elitu
Foto: Petar Aleksić

"REZULTATI SU PAKAO, NIJE ZA ZEZANJE" Evo zbog čega je Teodora napustila Elitu

Stars -

Učesnica "Zadruge 7 - Elite",Teodora Radojičić napustila je danas imanje u Šimanovcima zbog zdravstvenog stanja.

Teodora Radojičić
foto: Printscreeen

Produkcija je uslišila Teodorine molbe i želje jer u potpunosi brine o zdravlju svojih takmičara, pa su je odveli kod lekara jutros, kako bi proverila da li su joj rezultati dobri i utvrdila odakle potiču simptomi koje danima oseća. Kad se vratila u Belu kući saopštila je cimerima da nema dobre vesti i da će po svemu sudeći morati što pre da napusti takmičenje, kako bi se posvetila svom zdravlju, koje je ugroženo.

Teodora Radojičić
foto: Kurir

- Pakao rezultati. To je drugi problem. Rekla mi je: "Ovo nije za zaj*******u, šta si radila do sad? Moramo da se družimo, moram da izađem odave - pričala je Teodora Balzak cimerima koji su se okupili oko nje u pušionici kako bi saznali šta se desilo kad je jutros posetila lekara.

Vest o Teodorinom zdravstvenom stanju veoma brzo proširila se po Beloj kući, a ubrzo je stiglo i obaveštenje Velikog šefa u kojem je pisalo da će Teodora napustiti rijaliti.

O Teodorinom izlasku se celog jutra spekulisalo na imanju, pa samim tim i na društvenim mrežama, gde se piše da je Teodori dijagnostikovan hašimoto.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:05

Teodora Radojičić - Tetovaža na intimnom delu tela posvećena je muškarcu koji nije više u mom životu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track