"STAVLJAJU MI U ŠTIKLE" Pevačica Jellena otkrila kako je zaradila najveći bakšiš: Pomenula je Noletovu omiljenu pesmu i sto
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

dugo nije aktivna na medijskoj sceni​​​​​​​

"STAVLJAJU MI U ŠTIKLE" Pevačica Jellena otkrila kako je zaradila najveći bakšiš: Pomenula je Noletovu omiljenu pesmu i sto

Stars -

Pevačica Jelena Lalović, poznatija pod nadimkom Jellena već dugo godina nije aktivna na medijskoj sceni, a sada se na jednom događaju prisetila najzanimljivijih detalja iz svoje dosadašnje karijere.

Ona je podržala svog kolegu Željka koji ima koncert u Beogradu i prisetila se za početak njihovog druženja.

Jelena Lalović, Jellena
foto: Damir Dervišagić

- Željko i ja smo nastupali zajedno, dobar smo tandem. U poslednje vreme me stalno u kafani prozivaju da pevam "Ponoć" i ne bežim od toga, popularne su i pesme Aleksandre Prijović, mora sve da se zna. Skoro sam radila jednu proslavu rođenja deteta, najviše bakšiša sam uzela na pesmu "Ajde Jano", to uvek dobro prolazi i "Veseli se srpski rode" - rekla je Jellena, koja jedno vreme nije nastupala, već se bavila potpuno drugim zanimanjem, a sada otkriva na koju pesmu uzima najveći bakšiš:

Jelena Lalović
foto: Damir Dervišagić

- Može od bakšiša da se kupi torba, nekada je mogao i auto i stan, nema tih vremena više. U periodu od mesec dana sam jednom na dve zaradila za kola. Nema pravila. Nekada je bolje bila. Sada se uzima na romskim slavljima, gde sebe ne vidim, ali ako me nekada pozovu, pojaviću se. U ruke mi daju bakšiš ili u cipelu, znaju da se šale pa hoće svuda, to kod rodbine pristajem samo. Ne penjem se na stolove - izjavila je pevačica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track