TEA TAIROVIĆ ZAUSTAVILA SARAJEVO I OBRATILA SE DEČAKU KOJI JE OBOŽAVA! Nakon emotivnih reči izašao PRVI GOST, svi se IZNENADILI
Foto: Adria Media TV

ekskluzivno

TEA TAIROVIĆ ZAUSTAVILA SARAJEVO I OBRATILA SE DEČAKU KOJI JE OBOŽAVA! Nakon emotivnih reči izašao PRVI GOST, svi se IZNENADILI

Stars -

Tea Tairović redovno nastupa širom regiona i uz sebe ima vernu publiku.

Međutim, pevačica je večeras na koncertu u Sarajevu među 11.000 ljudi uspela da vidi dečka koji je redovan gost na njenim nastupima, a ovo mu je 21. put da uživa u njenim koncertima.

- Ja sam upravo videla jednog dečka u publici, kome moram sada da se obratim. Dragi dečače ovo je tvoj 20. Put da si na mom nastupu. - rekla je Tea dok je dečko prstima pokazao broj 21.

00:07

Tea Tairović se obratila dečku iz publike

- O, znači 21. Put. Hvala ti na tome, i sada zbog tebe ovu pesmu ću otpevati u prvom bloku i ako je pevamo u trećem. Samo za tebe ide tvoja omiljena pesma "Pijan".

Inače, Emir Djulović prvi je gost na koncertu Tee Tairović. Nakon što su zajedno otpevali pesmu "Cipele", Emir se Tei obratio pa otkrio da njihovo prijateljstvo traje mnogo godina.

00:25

Emir Đulović prvi specijalni gost

- I pre mnogo godina sam ti rekao da ćeš biti ono što si danas. Ti sijaš i samo nastavi da sijaš. Voli te tvoj drug i kolega.

Kurir.rs / M.J. / L.S.

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track