"KVALITET SE ZAVRŠAVA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ!" Zorica Brunclik i folk diva godinama neguju LEP ODNOS, a malo ko zna OVE DETALJE
Foto: Printscreen YT

Rame uz rame sa Draganom

"KVALITET SE ZAVRŠAVA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ!" Zorica Brunclik i folk diva godinama neguju LEP ODNOS, a malo ko zna OVE DETALJE

Stars -

Specijalna gošća u 16. epizodi plesnog takmičenja "Rame uz rame sa Draganom" koji se vikendom emituje na Kurir televiziji bila je Zorica Brunclik, koja nije štedela lepe reči na račun folk zvezde.

Dragana Mirković iz emisije u emisiju "Rame uz rame sa Draganom", koja se emituje svakog vikenda na Kurir televiziji, pokazuje koliko ceni i poštuje svoje kolege.

Zorica je tokom emisije govorila o svom odnosu s muzičkom zvezdom, pa je istakla da se poznaju od početka Draganine karijere.

Dragana Mirković
foto: Printscreen YT

- Ja Draganu znam od njenog početka. Ne mogu da kažem da sam pratila, jer nije bilo potrebe za tim zatošto je ona bila prisutna. Imala je tu meteorsku karijeru, kao što je moja bila. Prosto, to se dogodilo s prvom pesmom. Mi smo vrlo često bile zajedno na koncertima, na velikim manifestacijama. Takmičile se jedna protiv druge - rekla je Zorica, što je oduševilo Draganu, te joj je uzvratila lepe reči:

Zorica Brunclik
foto: Printscreen YT

- Zorica Brunclik je moja dugogodišnja prijateljica i koleginica. Kemiš takođe. Mnogo ih volim zajedno kao bračni par - istakla je folk diva.

- Mislim da smo dve ličnosti koje zaslužuju priznanje, poštovanje i uvažavanje jedna od druge. Poštujete to što je ta osoba, ovog puta je to - Dragana Mirkovič uradila, sav trud, zalaganje i sve divne pesme koje su tu, koje traju četrdeset godina. Taj kvalitet mislim da se završava s njom - iskrena je bila Zorica.

Dragana Mirković
foto: Printscreen YT

- Ovo je velika čast, ne samo kompliment. Od Zorice Brunclik dobiti tako nešto, osećam se više nego neobično - rekla je potom folk diva.

Novi zabavni format Kurir televizije "Rame uz rame sa Draganom" emituje se svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu.

Dragana Mirković
foto: Printscreen

Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kurir.rs

Bonus video:

05:20

Lepa Brena i Dragana Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track