EVO KAKO JE IZGLEDALA EMINA PRE SVIH ESTESTKIH ZAHVATA! Isplivale fotke sa početka karijere, a svi bruje da nije ista OSOBA (FOTO)
Foto: Kurir televizija

ŠOKANTNO

EVO KAKO JE IZGLEDALA EMINA PRE SVIH ESTESTKIH ZAHVATA! Isplivale fotke sa početka karijere, a svi bruje da nije ista OSOBA (FOTO)

Stars -

Emina Jahović već godinama važi za jednu od najlepših pevačica našeg etradnog neba, vlasnica je mnogobrojnih hitova, a bila je u braku sa jednim od najpopularnijih turskih pevača, Mustafom Sandalom, sa kojim ima dvoje dece.

Emina Jahović
foto: Nemanja Nikolić

Kako prenose mediji, Jahovićeva je nedavno bila u Srbiji, gde je uradila nekoliko korekcija, u cilju podmlađivanja.

Ona je tom prilikom posetila jednu kliniku gde je navodno uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvežila ga najnovijom metodom - hijaluronskom kiselinom.

Emina Jahović
foto: Nemanja Nikolić

Na početku muzičke karijere Emina je izgledala dosta drugačije, a mnogi komentarišu da se od tada do danas mnogo promenila, pa kažu da ne liči na sebe.

Emina Jahović
foto: Printscreen Youtube

Prvu korekciju ova pop pevačica imala je u 21. godini, i to je jedina intervencija o kojoj je javno govorila:

- Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem, jer su se kosti lica još uvek razvijale, pa sam morala da sačekam. To sam učinila u 21. godini - napisala je Emina pre nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne:

- Moje usne su potpuno prirodne i pune - istakla je tada.

Kurir.rs/ Informer

02:18

JA NEĆU DA SE POTPIŠEM, NEKE STVARI SE PROSTO NE RADE! Emina Jahović progovorila o koleginici sa kojom je imala VELIKI PROBLEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track