PRIJA ZARADILA 2.500.000 €, PA OBORILA JOŠ JEDAN REKORD U HRVATSKOJ! Aleksandru slušao svaki OSMI stanovnik Zagreba: ČUDO NEVIĐENO
Foto: Shahid Mehmod / Panthermedia / Profimedia, Petar Aleksić

alal vera

PRIJA ZARADILA 2.500.000 €, PA OBORILA JOŠ JEDAN REKORD U HRVATSKOJ! Aleksandru slušao svaki OSMI stanovnik Zagreba: ČUDO NEVIĐENO

Stars -

Aleksandra Prijović s pet koncerata u šest dana je rekorderka u popunjavanju zagrebačke Arene. U tom periodu kroz Arenu je prošlo oko 90.000 ljudi.

Aleksandra Prijović
foto: Dragan kadić, Ana Paunković, Shutterstock

Ipak, kako tvrdi jedan korisnik "Iksa" (nekadašnji Tviter), Priju je slušao svaki osmi stanovnik Zagreba, što je do sad takođe nezabeleženo.

- Aleksandra Prijović, gleda je svaki osmi stanovnik Zagreba - između ostalog se navodi u tvitu ovog korisnika.

Podsetimo, zbog Prijovićke su u Zagrebu bili popunjeni hoteli i apartmani, a zbog euforije koja je vladala, bile su zakrčene i ulice, te su se rodile i nove poslovne ideje.Tako su autoprevoznici iz Slavonije obožavaocima dali odličnu ponudu: pokupe ih na kućnoj adresi, dovezu do Arene, a onda vrate kući i to za 50 evra.

- I pre nego što sam objavio prevoz, dobio sam puno upita. Baš su me "išamarali" porukama - priča slavonski vlasnik firme za prevoz putnika.

Cene za grupe bile su nešto niže, ali vrtele su se oko 50 evra. Za 16 putnika po koncertu zaradio je 800 evra. Za pet dana njihova je zarada bila je oko 4.000 evra, a kad se oduzme trošak goriva, dolazi se do iznosa od 3.500 evra. Bila je pretežno ženska klijentela.

Njihova firma nije bila jedina koja je odlučila da vozi na Prijovićku, interes je bio toliki da se razvila konkurencija. Turistička agencija iz Međimurja u svom prevozu je nudila piće dobrodošlice i kuvano vino, te parti atmosferu.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

Prijovićku su ipak najviše slušali svi oni koji su ovih pet koncerata radili u zagrebačkoj Areni. Obezbeđenje, garderoberke i konobari. Na garderobi ih je bilo 50, u obezbeđenju 220, a konobara 180, rekli su organizatori.

- Top nam je bilo, jako volimo Priju. Bilo je dosta bakšiša. Najviše se naručivalo pivo, a od žestine viski i džin - govore devojke iz garderobe.

Iz Turističke zajednice grada Zagreba kažu da je tokom perioda od 1.12.- 5.12. broj dolazaka u odnosu na prethodnu godinu bio veći za 22 posto, a broj noćenja veći za 14 posto.

Prija je sa porodicom, prijateljima i bendom odsela u luksuznom hotelu na nedelju dana. Noć u njihovom deluks apartmanu iznosi oko 400 evra. Kad se sve sabere i oduzme, pevačica je čisto zaradila oko 2,5 miliiona evra.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir televizija, Petar Aleksić

Kurir.rs/A.P./24sata.hr

Bonus video:

00:20

Aleksandra Prijović izazvala delirijum u publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track