"BRAVO, DOKTORE, KO JE NAJJAČI" Mali Željko ima tri godine a radi SKLEKOVE u Titelu, tata Veljko ga ovako trenira! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

"BRAVO, DOKTORE, KO JE NAJJAČI" Mali Željko ima tri godine a radi SKLEKOVE u Titelu, tata Veljko ga ovako trenira! (VIDEO)

Stars -

Sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom ima dvoje dece, starijeg sina Željka, mlađeg Krstana, a na putu je još jedan dečak.

Veljko i Bogdana sa decom žive u Titelu, a Ražnatović je sada na svom Instagram profilu podelio snimak sina Željka kako ujutru radi sklekove.

Iako mališan ima tek tri godine, on je vrlo fizički aktivan, pa postoje snimci na kojim audara u džak i trčkara.

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen

- Ajmo, jedan, ajmo dva, ajmo tri, ajde četiri. Ajde, još jedan - pet. Bravo doktore, ko je najjači - rekao mu je Veljko.

Podsetimo, naslednik pevačice Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović uživa u braku sa prelepom Bogdanom iz Titela. Njih dvoje su 2019. godine stali na ludi kamen, a romansu su započeli dve godine pre toga.

00:09

Veljko Ražnatović trenira sina Željka od tri godine

Bogdana Ražnatović, ponovo je trudna i čeka treće dete sa suprugom Veljkom Ražnatovićem. Oni već imaju dva sina, a uskoro će porodica postati bogatija za još jednog dečaka.Treći sin Ražnatovića će se zvati Ilijan.

kurir.rs/pink

Bonus video:

01:00

Veljko Ražnatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track