PEVAČICA TRUDNOĆU PROVELA U BOLNICI, SADA POKAZALA PRVU SLIKU BEBE! Posle agonije i loših prognoza napokon SREĆNE VESTI: Dirljivo
Foto: Printscreen/Instagram

Lekari nisu imali lepe prognoze

PEVAČICA TRUDNOĆU PROVELA U BOLNICI, SADA POKAZALA PRVU SLIKU BEBE! Posle agonije i loših prognoza napokon SREĆNE VESTI: Dirljivo

Stars -

Hrvatska pevačica Lana Jurčević, koja se nedavno posle teške i zahtevne trudnoće koju je gotovo celu provela u bolnici, porodila se i sada objavila prvu sliku bebe.

Lana je, na svom Instgaram nalogu objavila fotografiju narukvica koje je dobila u porodilištu, a nakon toga i delić bebe koju je dobila sa dečkom Filipom.

- Za nekog si samo broj, a nekome si celi svet - napisala je na Instagramu uz dve fotografije koje prikazuju bebinu ručicu i narukvice.

U komentarima ispod dobila je pregršt komplimenata i poruka podrške, i za nju i za prinovu.

Lana Jurčević
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je, podsetimo, letos ove godine otkrila da je trudna, a trudnoća za nju nije bila nimalo lak period.

Lana je krajem jula objavila da je trudna, a zatim je dve nedelje kasnije otkazala sve zakazane koncerte. Krajem avgusta je zbog komplikacija završila u bolnici kada se i oglasial potresnom objavom.

Kurir.rs/Telegraf/ Prenela: K.M.

Bonus video:

03:44

ŠOU! SAŠA POPOVIĆ ZVAO PLESAČE U ZVEZDE GRANDA! Ono što je video ga ODUŠEVILO: Čim završite sa Draganom JA VAS PREUZIMAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja