NE OSEĆAM GODINE, TEK SAD SE PALIM KAO DEČKIĆ! Sale Tropiko otvorio dušu: Progovorio o budućim projektima i o emotivnom životu
Foto: Kurir televizija

STARS

NE OSEĆAM GODINE, TEK SAD SE PALIM KAO DEČKIĆ! Sale Tropiko otvorio dušu: Progovorio o budućim projektima i o emotivnom životu

Stars -

Nova godina samo što nije stigla, a to znači da je vreme za sumiranje 2023. Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropico, otkriva kakva je za njega bila ova godina, a od sledeće ima velika očekivanja jer Tropico bend objavljuje novi album.

Sale Tropiko
foto: Kurir Televizija

- Ja sam se pitao kad smo već prošli 2023. godinu. Jako brzo je proletelo, stvarno. Ne zbog toga što sam ja napunio 40, pa kao kažu kad napuniš 40 onda ti ceo život prođe brže ili kad vidiš da deca rastu onda znaš da si mator. Stvarno je brzo proletela godina, tako da sve što se izdešavalo i za mene i za nas kao nezavisni muzički bend je bilo dobro, pozitivno. Završili smo album konačno, tako da u nove radne pobede, u nove godine. Album će uskoro. Album je gotovo otpevan, završen aranžmanski, pa će verovatno izaći u 2024. zato što smo sada snimili spotove, tako da možda single eventualno pred kraj sada ove godine, ali vrlo verovatno 2024. zato što meni je neka logičnija stvar.

Kad smo već kod pevačevih godina, Sale ima da poruči samo jedno.

- Ne osećam godine, tek se palim sad. Osećam se kao dečkić. Mnogi mladi pevači u poslednje vreme ne objavljuju albume, već samo singlove, ali Sale smatra da se ipak itekako isplati napraviti album. Ne znam kako da ti odgovorim na to pitanje. Mi celi život snimamo albume, ovo nam je šesti studijski album, tako da smo mi nešto albu-momci. Više mi se dopada taj neki sistem rada, zato što se nekako i više družimo i provodimo više vremena zajedno i nekako imamo više pesama generalno za naše koncerte, tako da po meni mislim da je za nas isplativije da snimamo albume koji će imati više pesama.

02:56

NE OSEĆAM GODINE, TEK SAD SE PALIM KAO DEČKIĆ! Sale Tropiko otvorio dušu: Progovorio o budućim projektima i o emotivno životu

Nedavno je u jednoj emisiji pevačeva bivša žena Jovana Pajić izjavila kako je mislila da će njihov brak trajati zauvek, ali kada je videla da im ne ide, stavila je tačku. Na početku razgovora nije želeo da otkriva ima li emotivnu partnerku, ali ga je ipak odao njegov odgovor na pitanje da li planira u budućnosti da prikazuje devojku javno:

- To je trenutak koji, nemam pojma ako se bude desio, tada ću razmišljati.

Sale Tropico otvorio je dušu i ispred kamere Kurira iskreno govorio na brojne teme, od onih privatnih pa svetoposlovnih.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:44

Sale Tropiko izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja