BAKU PRASETA REKETIRAJU U RESTORANU? Mrežama kruži video kako daje novac i hvata za glavu od MUKE: "U ovo ko poveruje je veverica"
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Tik Tok

komentari pljušte

BAKU PRASETA REKETIRAJU U RESTORANU? Mrežama kruži video kako daje novac i hvata za glavu od MUKE: "U ovo ko poveruje je veverica"

Stars -

Jutjub zvezde su, po svemu sudeći, spremne na sve zarad pregleda na internetu. Bogdan Ilić, široj javnosti poznatiji kao Baka Prase, tačno zna i moglo bi se reći nađe način kako da skrene pažnju na sebe.

Jutjuber koji se na internetu izdvojio u većini slučajeva svojim neprimerenim izjavama, ovoga puta, usnimljen je kako pregovara sa navodno reketašima.

Baka Prase
foto: Printscreen/TikTok

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama se jasno vidi kako Baka Prase sedi u prestoničkom restoranu i pregovara sa javnosti nepoznatim muškarcima.

- Kako ste, braćo, šta ima? Ispoštovao sam dogovor, doneo sam brate 30%. Je l sam ja majmun? Doneo sam pare Marku. Ja sam njemu doneo pare prvog. On je rekao 30% - pričao je Bogdan.

Baka Prase
foto: Printscreen/TikTok

Javnosti nepoznati muškarac kojem je skriveno lice je insistirao da se njemu preda novac.

- Šta smo se dogovorili? Koji crni Marko?Je l ja treba ovde da ti radim matematiku?Nemam ja ništa od tvog izvini, je l smo se dogovorili 40%, kojih 30% - rekao je on između ostalog.

Nakon razgovora Ilić je izvadio butku para i predao muškarcu. Sve se dešava u lokalu dok ostali gosti ručaju, a zaposleni neometano obavljaju svoj deo posla.

Baka Prase
foto: Printscreen/TikTok

Snimak je postao hit na mrežama, ali korisnici smatraju da je sve namešteno. Ispred lokala usnimljen je i Bogdanov kolega jutjuber Čoda koji zaprepašćeno posmatra situaciju, ali se kao ne usuđuje da uđe u restoran.

- Važi! Ovaj kao krišom snima, a kod njih mikrofon da se čuje šta pričaju. U ovo ko poveruje je veverica - piše u komentaru korisnika ove mreže.

Baka Prase, Čoda
foto: Printscreen/Youtube, Zorana Jevtić

Identičan stav može da se pročita kod ostalih tiktokera..

- Poznaje on mnogo z*jebane ljude, kakav bre crni reket, fejk zafrkancija - navedeno je.

Inače, u medijima je prošle godine odjeknula vest da je Baka navodno bio žrtva reketaša, pa se postavlja pitanje da li je kroz ovaj snimak samo ekrenizovao sitauciju kroz koju je prošao ili je parodija u pitanju. Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji i ko je pustio snimak na društvenim mrežama. Jasno se vidi samo da je Ilić smiren, staložen i da ne deluje da je u opasnosti.

kurir.rs/Lj. S.

Zabranjeno preuzimanje delova teksta bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

00:03

Pomirili se Baka Prase i Anja Bla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track