"OPROSTIĆE MI JER MORA" Praktična žena je s njim 15 godina u braku! IMAO JE MILION ŽENA, IZLAZIO, PUTOVAO a onda 12. 12. u 12 sati
Foto: Promo

godišnjica

"OPROSTIĆE MI JER MORA" Praktična žena je s njim 15 godina u braku! IMAO JE MILION ŽENA, IZLAZIO, PUTOVAO a onda 12. 12. u 12 sati

Stars -

Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena", u braku je sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece i proslavili su 15. godišnjicu.

Voditeljka je na Instagramu objavila i njhovu zajedničku fotografiju uz emotivnu poruku.

- 12.12. u 12h, iliti u ponoć, pre 15 godina dobih ovog muža koji ne voli da patetiše i da se "instagramiše" (oprostiće mi, jer mora), ali sve drugo hoće i voli, i ja sam zapravo jedna srećna žena… A najvažnije za srećan brak? Da mislite isto i volite isto. Kaže vam jedna teta u godinama i sa iskustvom, verujte na reč - napisala je uz Nataša uz fotografiju.

Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj.

Nataša je u svojim intervjuima isticala da je za skladan brak ključno razumevanje, a u jednom intervjuu dotakla se i njegove prošlosti.

- Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi "poludeli" - istakla je ona svojevremeno, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

Nataša Pavlović
foto: Dragan Kadić

- Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao "milion" žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovek treba da radi, onda sam rekla - super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će umeti više da me ceni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja - dodala je Nataša,

- Ispričala sam mu i ceo moj istorijat, samo što moja prošlost nije bila burna kao njegova. Ali, imala sam mnogo mogućnosti da na osnovu kako svog, tako i iskustva svojih drugarica, zaključim šta želim. Sa trideset si zreo čovek, ali pre toga sigurno nisi. Ne kažem da ne možeš naći partnera za ceo život, ali to je čista igra na sreću. Svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sačekala i što ništa nisam radila na brzinu - rekla je Nataša za "Story".

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

00:08

Prva voditeljka slagalice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track