NISU IMALI POJMA DA IH SNIMA SKRIVENA KAMERA: Breskvica krenula u INTIMNU AKCIJU sa dečkom, navalila kao da sutra ne postoji VIDEO
Foto: Printscreen/paparaco lov

VRELI KADROVI

NISU IMALI POJMA DA IH SNIMA SKRIVENA KAMERA: Breskvica krenula u INTIMNU AKCIJU sa dečkom, navalila kao da sutra ne postoji VIDEO

Stars -

Svi već znaju da pevačica, Breskvica, ima dečka policajca koji je svuda i uvek prati.

Ipak, ovoga puta je situacija bila nešto drugačija. Breskvica je imala nastup u inostranstvu, a dečko nije išao sa njom, već ju je sačekao ispred aerodroma.

Breskvica je žurila da uđe u auto kod svog dragog, a koliko im teško pada to što budu razdvojeni danima svedoče snimci sa "skrivene" kamere.

Ekipa emisije "Paparaco lov", uhvatila je momenat kada je pevačica uletela u pomenuti auto i odmah "naskočila" na svog dečka kog je počela da ljubi i mazi ispred ostalih paparaca.

Da i gospodin policajac uživa u popularnosti svedoči snimak na kom se jasno vidi da se mladić smeška i uživa u blicevima dok ga pevačica ljubi.

Lazar Stanušić / paparaco lov

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track