NAPAD U SRCU PRESTONICE! Bivši muž Anđelke Prpić na meti džeparoša, hteli da mu otmu novčanik, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO
Foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Skandal

NAPAD U SRCU PRESTONICE! Bivši muž Anđelke Prpić na meti džeparoša, hteli da mu otmu novčanik, a onda se desilo nešto NEVEROVATNO

Stars -

Dario Prpić bio je žrtva džeparoša, ekskluzivno saznaje Kurir.

Uspešni biznismen i ugostitelj u sredu je usred bela dana doživeo neprijatnost na Dorćolu. Prema rečima našeg izvora D. G. (ime i prezime poznato redakciji), koji se u tom trenutku zatekao na licu mesta, bivši muž glumice Anđelke Prpić (sada Stević-Žugić) je prelazio pasarelu na Kalemegdanu spuštajući se ka Beton hali.

Tom prilikom su mu s leđa prišli nepoznati momci, koji su pokušali da ga opljačkaju.

Anđelka Prpić, Dario Prpić
foto: Damir Dervišagić

- Primetio sam gužvu na mostiću koji se spušta od Kalemegdana ka Beton hali. Video sam da se čovek žustro raspravlja sa petoricom mlađih ljudi. Situacija nije bila prijatna i nekako se osetilo da je neki incident u pitanju. Ta situacija je potrajala, a ja sam prišao i upitao ga da li ima problem s tim ljudima. On mi je rekao da su pokušali da ga odžepare i da im je provalio nameru. Lokalni pljačkaši su brže-bolje pobegli - priča naš sagovornik i dodaje: - Njemu svaka čast kako se sam izborio s toliko ljudi. Na tom potezu sugrađani treba da vode računa jer nema kamera i ne može da se zabeleži sam čin krivičnog dela, a pljačkašima je lako da napadnu žrtvu. Ja sam hteo da mu pomognem jer sam video da je dečko normalan, a da je u problemu. Tokom kratkog razgovora sam ga prepoznao, a kad smo se razišli, shvatio sam da se radi o bivšem mužu naše glumice Anđelke. Uspeo je on i sam da se snađe i reši ovu neprijatnost, ali je bio uzrujan, što je i normalno u takvoj situaciji - priča naš izvor.

Anđelka Prpić, Dario Prpić
foto: Damir Dervišagić, Petar Đorđević

Prema njegovim rečima, u prvom trenutku je pomislio da su Prpića fizički napali. - Iz daljine mi je delovalo kao da je u životnoj opasnosti. Zato sam i požurio da mu pomognem. Tada nisam ni znao o kome se radi. Nažalost, ovo nije usamljen primer. Mnogi građani su doživeli neprijatnost s džeparošima. Oni obično idu u grupi od petoro, šestoro i onda naprave gužvu ili lažnu frku da bi od žrtve izvukli novčanik. Čim su videli da se približavam, odmah su pobegli - završava naš sagovornik.

Anđelka Prpić, Dario Prpić
foto: Damir Dervišagić

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Prpićem, ali on nije odgovarao na naše pozive do zaključenja ovog broja.

Kurir.rs Ljiljana Stanišić

04:04

TAMARA RAONIĆ ZA KURIR TV POSLE 17 GODINA, OTVORILA DUŠU: Tada je to bila REVOLUCIJA i period ISTINSKE SLOBODE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track