OVO NIKO NIJE ZNAO! Ćerka Vere Matović doktorirala na temu "Samoubilački terorizam", pohvale stižu iz CELOG SVETA
Foto: Nenad Kostić, Printscreen

Priznata, cenjena i uspešna pevačicina naslednica

OVO NIKO NIJE ZNAO! Ćerka Vere Matović doktorirala na temu "Samoubilački terorizam", pohvale stižu iz CELOG SVETA

Stars -

Vera Matović je dokazani estradni umetnik, ali može se reći i roditelj za primer. Pevačica je sa suprugom Ratomirom matovićem Racom sina Miljana i ćerku Violetu izvela na pravi put. Oboje su odrasli i uspešni u ostvarivanju svojih životnih ciljeva. Muzička diva uvek je govorila da njena deca žele da budu van javnog sveta, ali ona uvek ponosno ističe njihovo obrazovanje.

Bebi Dol, Farma, Filip Mitrović, Vera Matović
foto: Marina Lopicic

- Ćerka mi je doktor nauka na temu "Terorizam". Živi u Beogradu. Sin je završio Ekonomski fakultet u Americi. Moja deca su moj ponos. Bili su daleko od estrade i imali zacrtan svoj put, put do uspeha - rekla je jednom prilikom za Pink popularna pevačica.

Vera Matović
foto: Kurir TV

Sada se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi naslov doktorske disertacije Verine naslednice. Violeta je odbranila doktorat na temu "Samoubilački terorizam - kako se postaje "mučenik". Kako saznajemo, Verina ćerka je napisla i nekoliko knjiga i bila je jedna od najboljih studenata. Ovim povdom kontaktirali smo Veru koja nam je poručila da poštuje želju ćerke da o njenim uspesima ne govori javno.

Vera Matović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/ Lj.S.

04:04

TAMARA RAONIĆ ZA KURIR TV POSLE 17 GODINA, OTVORILA DUŠU: Tada je to bila REVOLUCIJA i period ISTINSKE SLOBODE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja