UNIŠTEN MURAL JOVANE JEREMIĆ! Stanari traže da se ukloni: Oglasila se voditeljka za Kurir (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva, Zorana Jevtić

ŠOKANTNO

UNIŠTEN MURAL JOVANE JEREMIĆ! Stanari traže da se ukloni: Oglasila se voditeljka za Kurir (FOTO)

Stars -

Jovana Jeremić ponovo je doživela napad na svoj lik.

Tek sto je voditeljka nedavno očistila crvenu farbu sa kako kaze murala koji se se nalazi u holu zgrade gde živi, on je ponovo uništen.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Ovoga puta, preko njenog lika je crnom bojom ispisano “Oboleli mentol”.

Jovana Jeremić
foto: Lična Arhiva

Kako saznajemo od izvora koji su nam i dostavili fotografiju ostecenog murala, konkretno stanara zgrade, oni su ocajni zbog toga sto im je naruzen ulaz.

- Ovo vise nema smisla. Ovoj slici Ili sta god da je nije mesto ovde gde žive starosedeoci Dorćola. Kontaktirali smo nadležne, obećali su da će da reaguju I toj ženi da kažu da sredi zid. Ne ulazimo u to da li je sama postavila, ni ko je ovo uradio, hocemo čist ulaz kakav je bio. Zna se kome se postavljaju murali I gde, ovde nije mesto njenom liku- kaze sugrađanin koji je zamolio za diskreciju.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Vrlo rado bih rekao svoje ime, ali sa ovom ženom ne želim. Molim vas da me razumete. Poslao sam sliku zbog toga sto šmo ogorceni - kaze on. Ovim povodom pozvali smo Jeremićevu koja smatra da je poruka u stvari politicka pozadina.

- Politička pozadina. Napadi jer nećemo da dozvolimo da Srbija stane. Uskoro ćemo ukloniti sve. Očistiti zid. Mural mogu da unište, ne može da se brani, ali Srbiju im ne damo, poručila je Jovana

Podsetimo, prvobitni mural, koji se može videti na Jovaninom profilu na društvenim mrežama izazvao je reakcije i njenih pratilaca. Masovno se šerovalo te su mnogi komentarisali da je sama platila da se oslika njen lik na zidu, dok je ona tvrdila da su joj fanovi napravili to iznenađenje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs/

06:46

Jovana Jeremić proslavlja rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track