U VEZI BILI NEKOLIKO MESECI, A STIGAO DA JE PREVARI?! Jovana Jeremić se odlučila na važan KORAK, posle toga ništa nije bilo isto
Foto: Printscreen

ljubav sa prvim mužem

U VEZI BILI NEKOLIKO MESECI, A STIGAO DA JE PREVARI?! Jovana Jeremić se odlučila na važan KORAK, posle toga ništa nije bilo isto

Stars -

Jovana Jeremić, pošto su procurile fotografije sa njenim novim partnerom, odlučila je da ga javno predstavi, a reč je o preduzetniku Draganu Stankoviću iz Begaljice, koji je čak 14 godina stariji od nje.

Godinu dana nakon što joj se prvi brak završio, konačno je došao trenutak da bude emotivno ispunjena.

Voditeljka je od 2017. godine bila sa političarem Vojislavom Miloševićem, s kojim je provela četiri godine u braku. Prema njegovim rečima, njegova majka bila je zaslužna što se upoznao sa Jovanom.

Jovana Jeremić, Vojislav Milošević
foto: Printscreen/Youtube, Ana Paunković

– Moja majka je ‘krivac’ za naše poznanstvo i brak, s obzirom na to da je ona strastveni gledalac ‘Parova’. Pošto bi majka uživala da bude u društvu svoje zvezde Jovane Jeremić, ja sam je pozvao i objasnio joj da su moje namere striktno poslovne, odnosno da je upoznam s majkom, kako bi uživale u večeri. Jovana je odmah prihvatila i bila je veoma profesionalna – rekao je Vojislav svojevremeno, pa dodao da su nakon pola sata shvatili da se među njima desila nesvakidašnja ljubav.

Međutim, Jovana i Vojislav imali su turbuletan početak romanse, pa su posle samo nekoliko meseci zabavljanja prekinuli kontakt.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Jeremić je objavama na društvenim mrežama aludirala da ju je prevario, ali je ipak mudro postupila i nije htela da dalje komentariše. Svoju vezu ipak su krunisali brakom, ali on je bio kratkog daha.

Mesecima su kružile glasine da se voditeljka jutarnjeg programa razvodi, ali Jovana je na takva pitanja odgovarala zagonetno, sve dok sa bivšim suprugom nije odlučila da tu vest obelodane.

Prošle godine stavili su tačku na svoj odnos i zajedno su napisali saopštenje o razvodu. Istakli su da će ostati u odličnim odnosima zbog ćerkice Lee, i tako je zaista i bilo. Zajedno brinu o malenoj naslednici i podržavaju se u svemu i dalje.

kurir.rs/Hello/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:47

Jovana Jeremić pokazala slavljeničku tortu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track