ZA NJIH NEMA POSLA U NAJLUĐOJ NOĆI! Zlata, Goca, Božinovska, Marta i Šikica ne pevaju za Novu godinu
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Odmaraju pošteno

ZA NJIH NEMA POSLA U NAJLUĐOJ NOĆI! Zlata, Goca, Božinovska, Marta i Šikica ne pevaju za Novu godinu

Stars -

Marta Savić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Goca Lazarević i Snežana Jovanović Šikica su bez angažmana za Novu godinu.

Marta Savić
foto: Prinscreen

Pevačice koje su godinama unazad radile dočeke, ovoga puta se odmaraju. Supruga Mileta Kitića će praznike kao po običaju dočekati u Dominikanskoj Republici, gde praktično i živi.

Snezana Jovanovic Sikica, Snežana Jovanović Šikica, Šikica
foto: Damir Dervišagić

Njena koleginica, supruga ubijenog Zorana Šijana, sa unucima u porodičnom okruženju će odbrojati poslednje minute ove godine. Goca već duže vreme ne radi dočeke Nove godine, a ni druga veselja. Ona se maksimalno posvetila obavezama oko porodičnog doma i odgoju naslednika svog sina Mirka i snajke Bojane.

Goca Božinovska
foto: Printscreen Instagram

Njena najbolja prijateljica Zlata je rešila da se ovoga puta odmori od slavlja. Što se kraljice romskih veselja tiče, kako saznajemo, Šikica je imala nekoliko ponuda, ali je sve odbila zbog toga što se nisu dogovorili o honoraru na kom je ona insistirala.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Lazarevićeva takođe nije pristala da peva budzašto, pa je i ona donela odluku da ovaj put ne nastupa. Ona ide na put za Španiju gde će da uživa sa prijateljima.

koncert Stjepna Hausera, Goca Lazarević
foto: Stefan Stojanović/ Mondo

- Ako ja nisam radila predhodnih 50 godina ne znam ko jeste. Mogu sebi da priuštim jednu godinu da ne radim. Idem sa prijateljima u Andaluziju i vraćam se tek 10.januara sledeće godine. Bilo je ponuda, ali to nije ono što je meni odgovaralo- rekla je Goca za Kurir. Ipak, možda se situacija u međuvremenu promeni i pojavi se ponuda koja se ne odbija, pa se naše muzičke zvezde predomisle.

Kurir.rs/L. S.

03:00

Marta Savić - Mile me nervira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja