PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK VIKI MILJKOVIĆ! Pevačica u nikad viđenom izdanju, svi se pitaju da li je moguće da je to ONA (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

šok

PROCURIO ŠOKANTAN SNIMAK VIKI MILJKOVIĆ! Pevačica u nikad viđenom izdanju, svi se pitaju da li je moguće da je to ONA (VIDEO)

Stars -

Folk pevačica Viki Miljković pronašla je danas svoje mesto pod estradnim nebom, a pored pevanja Viki se davnih dana otisnula u još jedan biznis i veoma lepo živi.

Ana Bekuta, Viki Miljković
foto: Printscreen

Miljkovićeva godinama neguje svoj prepoznatljiv izgled koji se nimalo nije promenio, međutim na društvenim mrežama isplivao je jedan snimak iz davne 1992. godine koji je pokazao pevačicu iz tog perioda.

Vlasnica hita "Mahinalno" izgledala je skroz drugačije, mnogima su njene obrve odmah upale u oči kao i firzura.

Međutim komentari su opravdali da je pevačica ispratila tadašnju modu pa se nimalo nije razlikovala u odnosu na ostale u tom periodu.

Viki Miljković
foto: Printscreen YouTube

Podsetimo, Viki Miljković poslednjih godina slabije nastupa jer se u potpunosti posvetila biznisu sa nekretninama. Da li će mikrofon i definitivno da okači o klin, videćemo u narednom periodu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

05:04

Izjava Viki Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track