DŽEJLA RAMOVIĆ SE OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ NAKON SAZNANJA DA JE DOBILA SINA! Kratko i jasno joj poručila, imala je DVE ŽELJE!
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

EVO KAKO JE REAGOVALA

DŽEJLA RAMOVIĆ SE OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ NAKON SAZNANJA DA JE DOBILA SINA! Kratko i jasno joj poručila, imala je DVE ŽELJE!

Stars -

Mlada pevačica Džejla Ramović javno se obratila našoj muzičkoj zvezdi Mariji Šerifović, koja se danas ostvarila u ulozi majke.

Brojne kolege i prijatelji čestitali su Mariji na prinovi, a Džejla je imala dve najvažnije želje za njega.

Džejla Ramović
foto: Printscreen Instagram

- Da je živ i zdrav - kratko je napisala Džejla Ramović u komentaru ispod prvog snimka sina Marije Šerifović i dodala emotikone, dva plava srca.

Inače, Šerifovićeva je javnosti saopštila da je dobila sina pomoću surogat majke, koji je rođen u Americi.

Ona se podsetimo, odmah oglasila i podelila najlepše vesti.o

Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Dugo sam se spremala za taj trenutak, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj - rekla je pop zvezda.

Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.

Bonus video:

01:10

OPASNA ŠKORPIJA! MARIJA ŠERIFOVIĆ otkrila kao reaguje na provokacje: Uopšte ne ujedam, uradim nešto MNOGO GORE I BOLNIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track