"BITI MAJKA JE NEŠTO NAJLEPŠE" Nakon što je Marija Šerifović dobila dete, oglasila se Tanja Savić i poslala snažnu poruku
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

podrška sa svih strana

"BITI MAJKA JE NEŠTO NAJLEPŠE" Nakon što je Marija Šerifović dobila dete, oglasila se Tanja Savić i poslala snažnu poruku

Stars -

Pop pevačica Marija Šerifović iznenadila je celokupnu javnost priznanjem da je dobila sina.

Marija ŠErifović
foto: Kurir tv

Trudnoću je iznela surogat majka, a dečak, koji je po rođenju dobio ime Mario, došao je na svet u klinici u Los Anđelesu.

Brojne Marijine kolege i prijatelji oglasili su se nakon ove vesti i čestitali joj na prinovi, što je pevačicu potpuno oduševilo. Malo ko od njih je znao da Šerifovićeva radi na bebi, a, kada je postala roditelj, veliki broj poznatih je tu informaciju primio sa radošću.

Tanja Savić
foto: Kurir televizija

Među njima je i Tanja Savić, koja već dugo prolazi tešku borbu oko starateljstva nad sinovima tokom suđenja sa još uvek zakonitim mužem Dušanom Jovančevićem.

- Neka je živ i zdrav, Maro. Biti majka je nešto najlepše - napisala je Tanja Savić na Instagramu ispod Marijine objave.

Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

O Marijinim pokušajima da ostane trudna niko nije znao ništa. Sama sa sobom je prolazila kroz pakao neuspešnih vantelesnih oplodnji i nije dozvoljavala da to oseti ni njena publika, niti da to bude tema u javnosti. Ipak, želja da dobije bebu bila je jača od neuspeha sa kojim se sretala i nije planirala da odustane. Šerifovićeva je na kraju, pre otprilike tri godine, počela da se raspituje o surogat majčinstvu.

Identitet oca bebe Marije Šerifović ostaće nepoznat. U dokumentima, kao jedini roditelj malog Maria Šerifovića biće upisana samo Marija.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:10

OPASNA ŠKORPIJA! MARIJA ŠERIFOVIĆ otkrila kao reaguje na provokacje: Uopšte ne ujedam, uradim nešto MNOGO GORE I BOLNIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track