"SPREMNA SAM DA ŠERIFOVIĆU JUNIORU SVE PODREDIM!" Jovana Nikolić pre svih nagovestila da će Marija da postane majka, SVI ŠOKIRANI
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Tajna procurela kod Vanje Camović u Sceniranju

"SPREMNA SAM DA ŠERIFOVIĆU JUNIORU SVE PODREDIM!" Jovana Nikolić pre svih nagovestila da će Marija da postane majka, SVI ŠOKIRANI

Stars -

Jovana Nikolić prva je javno nagovestila da je Marija Šerifović ušla u proces da postane majka. Pevačica je snimila video poruku za koleginicu koja je bila emtovana u sklopu emisije "Sceniranje" kod voditeljke Vanje Camović.

Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić

Ta emisije je bila emitovana u aprilu 2022. godine, kada je Marija najverovatnije i ušla u proces da postane roditelj uz pomoć surogat-majke, ali je to držala u tajnosti do pre nekoliko dana kada je potvrdila da je postala majka.

- Ono što bih ja volela u bliskoj budušnosti da čujem možda malo više od prodaje koncerta jeste menjanje pelena - rekla je Jovana i iznandila sve.

U studiju Kurir televizije je nastao muk.

- Kako je bezobrazna ova Jovana - prokomentarisala je Marija kroz osmeh, a Vanju je zanimalo zašto pevačica misli da je Nikolićeva bezobrazna:

- Šalim se.Veliki pozdrav za Jovanu, nas dve smo jako dobre prijateljice i svašta smo nešto u ovom životu prošle zajedno, tako da lepa, uzela sam to u razmatranje - konstatovala je tada Marija.

Marija Šerifović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Voditeljka se potom nadovezala:

- Ja znam da si ti pričala u medijima otvoreno da želiš da se ostvariš kao majka, čak si i javno izjavila i to je meni bilo simpatično da bi volela da bude sin. Da li si možda promenila mišljenje i zbog čega si rekla da bi volela da bude naslednik. Ako nije previše intimno pitanje - rekla je Vanja.

Iako je čuvala tajnu Marija je između redova dala odgovor:

- Ne mogu da kažem da nije intimno, jeste, jako je intimno, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila mišljenje. Radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži - otkrila je Marija.

Marija Šerifović
foto: Kurir televizija

Međutim, njen reči su iznenadile i Camovićevu:

- Jako lepo, je l možeš da zamisliš sebe da menjaš pelene? - upitala je Vanja direktno.

Marija je imala jasan stav:

- Sa deteom je jedna ozbiljna stvar i sa time nema šale. Postoje razni ljudi koji kažu: "Nikad nije pravi trenutak za to". Kod mene će se to planirano desiti u trenutku kada u potpunosti budem spremna da suštinu svog života podredim nekom Šerifović junioru - poručila je Jovana.

02:18

Marija u Sceniranju nagovestila da ce postati majka

Kurir.rs

03:33

SAVETI STRUČNJAKA ZA ČUVANJE IMUNITETA TOKOM ZIME! Tri do četiri sata pred spavanje NE RADITE OVO, a ujutru UVEDITE OVAJ RITUAL

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track