IVANA NIKOLIĆ JE URAGAN NA SRPSKOJ ESTRADI: A evo kako joj izgleda rođena sestra, 8 godina je STARIJA i profesor je ovog predmeta
Foto: Youtube Printscreen

IVANA NIKOLIĆ JE URAGAN NA SRPSKOJ ESTRADI: A evo kako joj izgleda rođena sestra, 8 godina je STARIJA i profesor je ovog predmeta

Stars -

Ivana Nikolić, bivša članica grupe "Hurricane", veliku pažnju javnosti privukla je najpre svojim izgledom, ali i hitovima koje niže, iako je na samom početku karijere.

Ekipa emisije ''Magazin In'' usnimila je Ivanu sa sestrom i njenom ćerkom u tržnom centru. Ivanina sestra je osam godina starija nje i profesorka je biologije. Mnogi su primetili da veoma liče.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica je uvek u medijima isticala da su joj sestra i majka najveće podrške i da njima bezrezervno veruje.

- Sa njima se oko svega savetujem jer sam ja neko kome jako znači mišljenje dragih ljudi koji me istinski znaju. Mnogo mi je bitno šta moja porodica misli, ali imam i dobar tim iza sebe koji me razume i podržava - istakla je ranije Nikolićeva, kada je otkrila da njene karijere porodica nije bila oduševljena izborom njene profesije.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen

- Sada su presrećni ali na početku su imali mnogo pitanja. Uvek sam imala želje koje sam sebi ostvarila tako da su oni tu sad da me podrže i budu uz mene. Ne postoji nijedna stvar koju su mi na mom putu zamerili. Stalno govore da sam hrabra i ambiciozna i smatraju da mogu da napravim nešto od sebe-ponosno je ispričsala Ivana, a potom se dotakla jedne od glavnih tema u medijima, svog ljubavnog života.

kurir.rs/priredio I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja