ODRALA ŠA POSLE RAZVODA, A SAD POSTALA MANEKENKA! Dok reper vodi borbu s drugom ženom, prva uživa, ovaj angažman je prihvatila
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

sve joj dobro ide

ODRALA ŠA POSLE RAZVODA, A SAD POSTALA MANEKENKA! Dok reper vodi borbu s drugom ženom, prva uživa, ovaj angažman je prihvatila

Stars -

Prva supruga repera Nenada Aleksića Ša, Ivana Sirković nekada Aleksić, uživa nakon razvoda od trenutnog učesnika rijalitija "Elita". Osim što se posvetila svom privatnom biznisu, ona je postala i model.

Ivana ALeksić
foto: Printscreen/instagram/_ivv?

Naime, Ivana je prihvatila poziv članova Magla benda da se pojavi u njihovom spotu koji će tek biti snimljen.

Ivana i Ša razveli su se nakon što ju je on u "Zadruzi" prevario sa Tarom Simov, nakon čega je krenula i borba za imovinu. Dosta se nagađalo šta je dobila tokom parnice, a nedavno je druga reperova žena, od koje se takođe razvodi, Vanja Aleksić, izjavila da ga je Ivana opelješila i sve mu uzela te da on nema para, ne radi, ne piše pesme, te mu je rijaliti jedini izvor prihoda.

Vlada Savić, Magla Bend
foto: Printscreen/Instagram

Ivana se više ne petlja u temu rijalitija, ona se posvetila svom životu, izlazi s drugaricama, a često objavljuje i slike i snimke iz provoda na Instagramu, a sad je rešila da se oproba i u nečem novom.Ono što je interesantno je to da je pevač Magla benda, Vladan Savić fatalan po ženski rod, a bio je u vanbračnoj zajednici s Jovanom, bivšom devojkom Saše Kovačavića, sa kojom ima ćerku.

Inače, otkako ju je Ša prevario pričalo se da je u vezi s Vladimirom Tomovićem, pa i da su raskinuli, ali njih dvoje to nikada nisu potvrdili, iako je ona često boravila kod njega u Baru odakle su objavljivali i fotografije na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

BRENINA SNAJKA I IVANA ALEKSIĆ U SMELIM HALJINAMA U PROVODU! Obukle miniće, pa zapevale uz pesmu Sandrine SVEKRVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track