OVAJ NIKOLJDAN ZA CECU ĆE BITI POSVE DRUGAČIJI Pripreme za KRSNU SLAVU u vili na Dedinju počele od zore, a ONA je glavna u kuhinji
Foto: Petar Aleksić, Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović Cile

OVAJ NIKOLJDAN ZA CECU ĆE BITI POSVE DRUGAČIJI Pripreme za KRSNU SLAVU u vili na Dedinju počele od zore, a ONA je glavna u kuhinji

Stars -

Nikoljdan u domu Cece Ražnatović uvek se proslavlja na najlepši mogući način, kada se svi članovi porodice okupe za slavskom trpezom, a brojne poznate zvanice u večernjim časovima pristižu u vilu u Ljutice Bogdana.

Ipak, sudeći po objavama Anastasije Ražnatović, sada Gudelj, koja je još u Sevilji sa svojim suprugom, ove godine krsna slava porodice Ražnatović proteći će u izmenjenom sastavu.

Anastasija Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Da li će se za porodičnom trpezom Cece Ražnatović ove godine naći ćerka i zet još nije poznato, međutim, sigurno je da će majci, koja je navikla da slavu proslavlja sa svojom decom, nedostajati njena naslednica.

Kao i svake godine, pripreme za Nikoljdan u domu Cece Ražnatović već su otpočele, a najveću pomoć folk diva ima od sina i snaje Bogdane, koja je vrsna domaćica.

kurir.rs/story/Preuzeo I. L.

Bonus video:

00:13

Anastasija Raznatovic pokazala Zeljka i Krstana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track