ANA SEVIĆ NAPRAVILA LOM U DOMU GDE JE SVE PRESKUPO! Horor u dnevnoj sobi, više nikad joj neće pasti na pamet ovako nešto (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ANA SEVIĆ NAPRAVILA LOM U DOMU GDE JE SVE PRESKUPO! Horor u dnevnoj sobi, više nikad joj neće pasti na pamet ovako nešto (FOTO)

Stars -

Pevačica Ana Sević poput njenih koleginica odlučila je da ukrasi svoj dom pred novogodišnje i božićne praznike i pokaže svojim pratiocima kako izgleda idila u njenom stanu, međutim, nije sve krenulo po planu.

Naime, Ana je odlučila da ove godinu jelku ukiti u beloj boji, pa je od spreja napravila potpuni haos u stanu.

Ana Sević
foto: Pritnscreen/Instagram

- Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine... Ovo je horor, a nisam još ni počela - napisala je Ana na njenom Instagram profilu uz sliku jelke.

Podsetimo, Ana živi u luksuznoj delu Beograda, na Vračaru, sa suprugom Danijelom, i troje dece, dve devojčice i dečak. Ana je jednom prilikom pokazala na svom storiju na Instagramu kako izgleda bazen dok su radovi još bili u toku, a prizor je oduševio sve, obzirom da mnogi o tome maštaju.

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

00:19

Ana Sević se oglasila kad je došla kući sa Darkove svadbe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track