PEVAČ NIKAD ISKRENIJE " SVAKI ČOVEK JE GREŠAN, TRUDIM SE ..." Emir Đulović progovorio o svojim počecima, karijeri i SKANDALIMA
Foto: Printscreen/Instagram

iskreno

PEVAČ NIKAD ISKRENIJE " SVAKI ČOVEK JE GREŠAN, TRUDIM SE ..." Emir Đulović progovorio o svojim počecima, karijeri i SKANDALIMA

Stars -

Emir Đulovic se ističe kao retka zvezda koja je izgradila svoj put bez senzacionalizma, nedavno je rešio da progovori o tome kako je ostao upaćen bez ijednog skandala u karijeri.

Emir Đulović
foto: Printscreen/Youtube

Pevač je nedavno otkrio kako uspeva da stiče popularnost i gradi karijeru bez ikakvih skandala.

-Trudim se, mislim svaki čovek je grešan, ne postoji savršen. Trudim se zaista da budem korektan i tako mi se i vraća hvala dragom Bogu i sa pesmama i sa uspehom. Ne dolazi to ništa slučajno, to je sve nešto što mora da se poklope kockice i gore i na zemlji i onako kako zračiš tako privlačiš – rekao je on, zatim progovorio koliko truda ulaže u nove projekte.

Andreana Čekić, Emir Đulović
foto: Printscreen/Youtube

-Uradili smo peti album po redu. Zaista moram da iskoristim priliku da se zahvalim svim svojim saradnicima, ljudima koji su učestvovali, nije bila mala ekipa. Iza nas je jedan težak period, imali smo jako naporne dane snimanja gde sam u jednom danu snimao po dva spota, u jednom danu po tri pesme u studiju da sve stignemo zbog obaveza, zbog nastupa, zbog putovanja. U tom nekom zadnjem momentu zadesio me je i ramazanski post ali hvala dragom Bogu nikad više nisam imao snage nego taj mesec – iskreno je pričao Đulović.

Pevač je pazario i stan u Novom Sadu, pa je progovorio zašto baš tamo:- Novosađanke su prelepe, zato sam tamo otišao. Generalno, grad kao grad je lep, podseća me na Tuzlu, mentalitet ljudi, svi sve slavimo. Tuzla - Novi Sad je nekih tri sata vožnje tako da sam stalno na toj relaciji, cirkulišem malo ovamo, malo tamo, tako sam sebi napravio da budem sa svojima, ali i da radim na sebi - rekao je pevač.

Kurir.rs/ Grand/ preneo/ N.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track