ZOVU ME "ĆANA IZNENAĐENJE"! Pevačici tražili da dođe TENKOM NA SLAVLJE, prisetila se i kako je umalo NASTRADALA
Foto: Printscreen TV Pink

ispričala u amidžiju

ZOVU ME "ĆANA IZNENAĐENJE"! Pevačici tražili da dođe TENKOM NA SLAVLJE, prisetila se i kako je umalo NASTRADALA

Stars -

Pevačica Stanojka Mitrović, popularnija kao Ćana ima život pun priča i iskustva.

Jedno od tih je njen pad sa mosta visine dva i po metra, kada je polomila ruku, rebra i skočni zglob. Ona se sada prisetila kako je izgledao ovaj nemili događaj.

Ćana
foto: Printscreen TV Pink

- Bio je letnji period. Bila sam jako umorna i htela sam da preparkiram auto, tu je bio most bez ograde. Ja sam se lepo parkirala, i htela sam da krenem. Međutim, neke žene su stajala i pitale me "otkud ti juče smo bile na nastupu" Ja gledam u njih, totalno sam zaboravila na most, samo sam nestala. Polomila sam ruku, skočni zlob i četiri rebra. Nisam ni stigla na drugu tezgu - rekla je pevačica u emisiji Amidži šou, a potom se prisetila druge nemile situacije kada je umalo nastradala na nastupu, jer je splav počeo da tone.

Ćana
foto: Printscreen TV Pink

- S narodom sam upala u vodu kada se potopio splav. Dagi Domić je takođe nastupao. Nisam znala da na taj splav može da stane ograničen broj ljudi. Bilo je pogrešno urađeno. U jednom trenutku smo počeli da tonemo, a ja nisam shvatila šta se dešava. Taman kada je trebalo da počnem da pevam, narod je počeo da beži, desio se stampedo. Neki dečko mi kaže: "Ćano, šta stojiš, tonemo" Gurne me u masu i most je pukao. Svi su popadali. Nastali su opšti haos i panika - rekla je pevačica.

Tražili joj tenkom da dođe na slavlje

Ćana
foto: Printscreen TV Pink

- Znaš, ja prihvatam sve. Zovu me "Ćana iznenađenje". Svi hoće da budu inovativni, ali sam rekla to je već previše, tako da sam odbila - rekla je pevačica u emisiji Amidži šou.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track