MACA JE STARIJEG BRATA PRVI PUT UPOZNAO U BOLNICI: Ono što se desilo ni danas ne može da objasni "On je imao 30 godina, ja 12"
Foto: Damir Dervišagić

MACA JE STARIJEG BRATA PRVI PUT UPOZNAO U BOLNICI: Ono što se desilo ni danas ne može da objasni "On je imao 30 godina, ja 12"

Stars -

Dragan Marinković Maca u svojoj ispovesti otkrio je da je detinjstvo proveo u velikoj nemaštini, ali i da je svog brata po ocu, prvi put upoznao u bolnici.

serija Pad, Dragan Marinković Maca
foto: Zorana Jevtić

Sašu, brata po ocu koji je stariji od njega, Maca je upoznao tek kad im se tata razboleo i završio u bolnici.

Tada se desilo nešto što ne može da objasni.

- Imao sam dvanaest godina, a moj brat Saša trideset kada smo se prvi put sreli u bolničkoj sobi u kojoj je naš padre ležao. Neverovatno, ali Saša i ja smo došli u posetu u identičnoj košulji. Da sam tako nešto video na filmu, rekao bih: "Ma daj, nema šanse..." Ali život zaista piše romane. Sale je divan, porodičan čovek i ponosni smo jedan na drugog. Naš otac je imao samo dvoje dece, a ženio se čak devet puta! S druge strane, ja sam se jednom oženio, a voleo bih da imam čitav fudbalski tim dečurlije - prisetio se Maca.

serija Pad, Dragan Marinković Maca
foto: Zorana Jevtić

Budimir nije stigao da upozna Macinu decu.

- Preminuo je kada sam ja imao 13 godina i teško sam sve to podneo. Tog dana kada je umro, mama je došla s posla i rekla mi: "Moram nešto da ti kažem." Odmah sam znao šta se desilo. Žao mi je što nije još poživeo, voleo bih da mogu ponovo da popričam sa njim i čujem neke njegove životne stavove. Svaki trenutak sa njim bio je poseban, padre je bio veliki šmeker - rekao je Marinković.

Dragan Marinković Maca
foto: Printscreen

Macini roditelji rastali su se kada je on imao godinu dana. Glumac je odrastao sa majkom u Sarajevu, a sa ocem Budimirom ostao je u dobrim odnosima. Inače, njegov otac ženio se devet puta.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

01:07

Dragan Marinković Maca o Prvom aprilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track