ZABORAVLJENI! Pobedili u "Zvezdama Granda", pa nestali s javne scene, Amire, Aleksa, Riste, Mahir, Darko, Ibro, Teodora, gde ste?
Foto: Sonja Spasić, Marina Lopičić, Stefan Jokić, Dragan Kadić, Printscreen/YouTube

Pobeda ne zači opstanak ja javnoj sceni

ZABORAVLJENI! Pobedili u "Zvezdama Granda", pa nestali s javne scene, Amire, Aleksa, Riste, Mahir, Darko, Ibro, Teodora, gde ste?

Stars -

Ibro Bublin, Aleksa Perović, Riste Risteski, Mahir Mulalić, Darko Martinović, Anid Ćusić, Teodora Toković pobednici su muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ali se nisu zadržali na medijskom nebu.

Zvezde Granda, Sarajevo, Ibro Bublin
foto: Stefan Jokić

Ovo su pevači koji su tokom takmičenja obećavali, imali podršku glasača, žirija, ali su samo nakratko zablistali na estradi. Oni su posle pobede gotovo zaboravljeni u javnosti i uglavnom pevaju na privatnim veseljima.

Mahir Mulaić
foto: Instagram

Martinović je pobednik šeste sezone takmičenja, međutim, iako su mu mnogi predviđali blistavu karijeru, on je gotovo nestao sa scene.

zvezde granda, Aleksa Perović
foto: Damir Dervišagić

Nakon pobede Darko je snimio album prvenac, kao poklon od produkcije, ali posle toga skoro da ga nije bilo. Na društvenim mrežama je veoma aktivan i može se videti da peva na veseljima u rodnoj Crnoj Gori.

Zvezde Granda, Stan, Pobednik, Darko Martinović

Slična je situacija i s Perovićem i Tokovićevom, koji su retko prisutni u javnosti. Perović je takođe ostao u muzici, dok je Teodora batalila mikrofon. Poslednja informacija koja je dospela u javnost o njoj jeste da je optužila bivšeg muža za porodično nasilje. Njen brat po majci se takmiči u aktuelnoj sezoni, ali nje nema da mu pruži podršku. Još jedan pobednik koji je rešio da se odrekne pevanja je Stefan Petrušić, koji se posvetio advokaturi.

Teodora Toković
foto: Printscreen/Instagram

Ćusić je raskinuo ugovor s "Grandom", a Ibro i Mahir, iako nisu prisutni na televizijama, nastupaju "na terenu", ali retko kad u Srbiji. Uglavnom pevaju na slavljima u Bosni.

Anid Ćušić
foto: Printscreen/TV Prva

Riste Risteski je pokušao da napravi karijeru u Beogradu, pa je neko vreme živeo u našoj prestonici, ali kako nije imao nastupe, vratio se u rodni Ohrid i peva po makedonskim klubovima.

Riste Risteski
foto: Damir Dervišagić

Ovo muzičko takmičenje iznedrilo je brojne zvezde, ali većina njih nije zauzela tron u finalu, dok su od pobednika najuspešniji Milica Todorović, Darko Lazić, Mirza Selimović i Amar Gile Jašarspahić.

00:26

Jelena Karleuša za Novu godinu nastupa u Hajatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja