SVOJE PRAVO IME KRIJE, ŽIVI U SUVOM LUKSUZU A IMA I PALATU! Šaran na sebi nosi samo ZLATO, a tek da mu vidite kućerinu (FOTO)
Foto: Pritnsceen/Instagramn

raskoš

SVOJE PRAVO IME KRIJE, ŽIVI U SUVOM LUKSUZU A IMA I PALATU! Šaran na sebi nosi samo ZLATO, a tek da mu vidite kućerinu (FOTO)

Stars -

Šaran Alegro, muzičar i vlasnik produkcijske kuće jedan je od sigurno najuspšenijih i najgobatijih na estradi, a dokaz za to je i dvorac u kojem živi.

Šaran Alegro
foto: Kurir Televizija

Začetnik nekadašnjeg "Alegro benda" i blizak saradnik Slađe Alegro, a sada uspešan producent nije neko ko se previše ističe u javnosti i među estradom, a veoma je poznat u tim krugovima.

Da ima njuha za muziku i biznis - jasno govori i njegov način života, ali i velelpni dvorca koji je izgradio, i u kojem živi u Obrenovcu.

Na svom profilu na Tiktoku, Šaran često objavljuje video snimke iz svoje kuće - koja je svakako neobična i prpeuna umetnina.

Od kožnih garnitura, stilskih lustera sa kristalima i statua vojnika, do pozlaćenih ogledala i lustera u kupatilu... sve je ono što se kad, kad može videti u snimcima koje objavljuje iz kuće.

Ni dvorište nije ništa manje pompeznije, pa su na svakom koraku ukrasne figure, statue i fontana ispred kuće, ono što ljubitelje takvih stvari stvarno oduševi.

Kurir.rs/ Telegraf/ Preneo/ N.K.

02:32

KLINCI DANAS MISLE DA JE KUL BITI NARKOMAN Šaran Alegro o uticaju popularnih pesama na decu: Slušaju o gramima, belom i ludilu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track