SMRT OCA I RAZVOD OD ANE SU DVE NAJTEŽE SITUACIJE U MOM ŽIVOTU: Nikola Rađen ogolio dušu "I ja sam čovek od krvi i mesa..."
Foto: Damir Dervišagić

emotivno

SMRT OCA I RAZVOD OD ANE SU DVE NAJTEŽE SITUACIJE U MOM ŽIVOTU: Nikola Rađen ogolio dušu "I ja sam čovek od krvi i mesa..."

Stars -

Život Nikole Rađena bio je prilično turbulentan na svim životnim poljima. Međutim, danas je srećan u drugom braku sa pevačicom Milicom Ristić i uspešno vrši funkciju trenera u vaterpolo klubu "Tašmajdan".

Milica Ristić, Nikola Rađen
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

Sa druge strane, u srcu nosi tugu za preminulim ocem a ujedno i razvodom od prve supruge Ane Kokić sa kojom je u odličnim prijateljskim odnosima zbog njihovih ćerkica.

U razgovoru za emisiju "Una due tre" proslavljeni vatepolista otkrio je intimne detalje iz svog života.

- Uvek smo vodili računa o poslovima. Nismo privatizovali poslove radi odnosa. Nismo bili sebični nikad, ni Ana ni ja. Nismo hteli kao: "Ja ću ovo, ti ćeš ono", nije bilo toga. Mislim da je prevashodno bilo to da smo više vijali neke stvari koje su kasnije loše uticale u nekom procesu na nas nego što smo uspeli da se ostvarimo u nekim ciljevima, potrošili vreme - lično ja na neke ljude koje nisu zaslužilia bili su tu - otkrio je sportista.

Ana Kokić, Nikola Rađen

U medijima je sve izgledalo idilično, divan brak i porodičan odnos, ali sa druge strane realnost je bila drugačija.

- Ja ne polivam pepelom samo govorim kako je bilo. Ovo je oz pozitivne prizme mog gledanja šta je bilo manje prijatno od onoga što je bilo mnogo lepše. Anin i moj odnos trajao je 12, 13 godina dve ćerke, zajednički prelepi momnenti, medalje koje sam osvajao a one bile na tribinama... To nema cenu, to je jako lepa stvar. A ovo je neka suština koja se dešava u većini partnerskih odnosa, odnosno muža i žene - rekao je Nikola i odgovorio na pitanje da li se kaje zbog nečega i koliko mu je krah braka teško pao.

Nikola Radjen, Nikola Rađen
foto: Damir Dervišagić

- Uh,,, Sad da li je neko bolje nešto mogao da uradili ili nije, kada je već došlo do toga, onda je kasno, Svakako su smrt oca i razvod dve najteže stvari u mom životu. Ne mogu da ih se ne sećam jer sam i ja čovek od krvi i mesa - rekao je Rađen.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:06

Nikola Rađen uručuje zahvalnicu ministru Đorđu Milićeviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track