U PRVIM REDOVIMA VIP LOŽE SEDI ONA: Milicu podržavala od samog početka karijere, a sada ponosno prati svaki njen korak na bini
Foto: Nenad Kostić

pune oči suza

U PRVIM REDOVIMA VIP LOŽE SEDI ONA: Milicu podržavala od samog početka karijere, a sada ponosno prati svaki njen korak na bini

Stars -

Milica Pavlović večeras održava svoj veliki solistički koncert i turneju "Lav", a pevačicu je došao da podrži i veliki broj kolega.

koncert Milice Pavlović, Milica Pavlović
foto: Nenad Kostić

Pored kolega i prijatelja, velika podrška tokom karijere je njena tetka koja je i večeras uz nju.

00:16

Tetka Milice Pavlović uživa sa Ljiljom Jorganović

Uživala je u VIP delu arene sa Ljiljanom Jorgovanović koja je tvorac mnogih hitova pevačici i ponosno pratila svaki njen korak na bini.

koncert Milice Pavlović, Milica Pavlović, Tetka Milice Pavlović, Ljilja Jorganović
foto: Kurir

Podsetimo, gotovo cela estrada se pojavila na koncertu Milice Pavlović, a mnoge kolike nisu krile srežu zbog uspeha mlade pevačice.

- Od početka se znalo da će se ovo desiti, jer niko nema tu slobodu i snagu koju ima ona. Nismo se čule u skorije vreme jer nisam htela da joj smetam u ovoj velikoj organizaciji. Jedna čekam da čujem "Provereno" kao i sve pesme! Jedva čekam da vidim šta je sve pripremila - rekla je uzbuđeno Ana Sević koja je među prvima stigla ispred arene.

1 / 20 Foto: Senorita Music

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

05:06

Suzana Jovanović pred koncert Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja