VILA NA BEŽANIJI KAO IZ NAJLEPŠE BAJKE: Evo gde živi Ilda Šaulić sa porodicom (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PRELEPO

VILA NA BEŽANIJI KAO IZ NAJLEPŠE BAJKE: Evo gde živi Ilda Šaulić sa porodicom (FOTO)

Stars -

Luksuznu vilu na Bežanijskoj kosi, u kojoj živi sa porodicom, Ilda Šaulić je posle udaje dobila na poklon od muža Bojana Vučkovića. Popularna „karingtonka“ nalazi se u komšiluku Lepe Brene i odiše otmenošću.

Divan show, Ilda Šaulić, Ilda Saulic
foto: Damir Dervišagić

Inače, pevačica je uz roditelje, Šabana i Gordanu Šaulić, od malih nogu živela kao „princeza na zrnu graška“, a suprug joj je omogućio da i u braku sačuva standard na koji je navikla.

Ilda Šaulić
foto: Printskrin/Instagram

Zbog ćerke Eme porodici je bilo izuzetno važno da kuća ima prostrano dvorište, kako bi devojčica mogla nesmetano da se igra.

Visoka ograda, koju delimično čini i brižljivo raspoređeno zelenilo, zaklanja ukućane od radoznalih pogleda sa ulice.

Ilda Šaulić
foto: Printskrin/Instagram

Mezimica kralja narodne muzike retko prikazuje unutrašnjost svog doma, a na osnovu retkih fotografija koje je objavila stiče se utisak da u skoro svakoj prostoriji postoji bar jedna vaza sa buketom svežeg cveća.

Ilda Šaulić
foto: Printskrin/Instagram

Budući da muž Ilde Šaulić u američkom gradiću Sent Olbansu ima stan, ali i razvijen biznis u svetu sporta, tročlana porodica u toku godine često boravi u državi Vermont.

Poslednji put sa njima je bila i Ildina majka Goca, pa su tri dame uživale.

Iako je Ilda Šaulić u mlađim danima bila veliki teniski talenat, njena ćerkica se, otkrila je u jednom intervjuu, mnogo više interesuje za fudbal koji je u Americi popularan među devojčicama.

Kurir.rs/Hello

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track