SPREMNA ZA SPAVAĆU SOBU! Starleta pokazala u kakvom BEZOBRAZNOM izdanju dočekuje Asmina: Kadrovi kao iz filma za odrasle (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

vruće

SPREMNA ZA SPAVAĆU SOBU! Starleta pokazala u kakvom BEZOBRAZNOM izdanju dočekuje Asmina: Kadrovi kao iz filma za odrasle (FOTO)

Stars -

Stanija Dobrojević svoje fanove počastila je provokativnim kadrovima na društvenoj mreži Instagram, povodom predstojećih praznika.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Ova starleta već neko vreme uživa u Americi i redovno deli trenutke iz svog privatnog života, ali i provokativan sadržaj. Fotografije Stanije često su na ivici erotike, a njene poze nikada nisu bile provokativnije, što muškom delu populacije nikada nije smetalo.

Najnovija objava na Instagramu izazvala je totalnu pometnju, a mnogi su se zapitali šta li Stanija pokazuje na platformi za odrasle, odnosno OnlyFansu, ako je ovoliko provokativna na Instagramu.

Stanija se pohvalila kako obilazi šoping molove i čašćava se skupocenim poklonima, a onda je, povodom praznika, odlučila i da počasti mušku populaciju na njenom Instagram profilu, pa je objavila nikad izazovniju fotografiju u se*si donjem vešu.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/ Instagram

Iako se podrazumeva da je starleta ovakva u spavaćoj sobi, ona neretko ovakav sadržaj podeli putem društvenih mreža, a mnogi su se upitali kako to toleriše njen sadašnji izabranik, Asmin Durdžić, koji je, kako Aneli Ahmić govori, njoj branio i fotografije u kupaćem kostimu.

Stanija Dobrojević
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Stanija na osnovu ovakvih objava ozbiljno zarađuje, o čemu je i sama govorila.

Kurir.rs/Republika/ preneo/ N.K.

00:06

Stanija Dobrojević uživa sa misterioznim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track