ISPLIVAO ŠOKANTAN TVIT MIHAILA JANJUŠEVIĆA! Dobijao pretnje smrću godinama unazad: Evo koga je naveo kao GLAVNOG krivca (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram, Printscreen Twiter

šokanto

ISPLIVAO ŠOKANTAN TVIT MIHAILA JANJUŠEVIĆA! Dobijao pretnje smrću godinama unazad: Evo koga je naveo kao GLAVNOG krivca (FOTO)

Stars -

MIhailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša pronađen je prema nezvaničnim informacijama u beživotnom stanju.

Mihajlo Janjušević
foto: Printskrin/Instagram

Prema poslednjim informacijama, nejgov brat Boris pokušavao je da stupi u kontakt sa njim, bezuspešno a i kolege su potvrdile da već danima pokušavaju da stupe u kontakt sa Janjuševićem.

Isplivao je jedan "tvit" na kome se Mihailo oglašavao povodom problema koje je imao zbog kako kaže svog brata, a kako je naveo pored pretnji smrću, dobijao je i gnusne poruke svakodnevno i to godinama unazad.

Mihailo Janjušević
foto: Printscreen Twiter

- Pišu godinama , nevezano za ovu situaciju , poslednjih 5-6 godina, i pre nego što sam otvorio ovaj profil dobijao sam poruke , pretnje, uvrede zbog brate, povlačio se sa društvenih mreža ,okačićemo te u novinama preko naslovne, svi ce znati da si ovo da si ono, e napisali su ono na tw itd ..Takve stvari ostave na tebe trag.. Ja ne znam kome sam ja trn u oku i zašto. Nikad niko normalan ne može da navikne na uvredu, i da bude svejedno..Al eto , drago mi je da sam bar ovo raščistio.. i hvala na podršci, napisao je Mihailo na svom Tviter nalogu.

Mihajlo Janjušević, Mihailo Janjušević
foto: Instagram

Kako se saznaje, radio je u jednoj od vodećih kompanija za međunarodni transport robe i logistiku.Inače, Mihailo o tome nije javno govorio, niti je svoj posao plasirao na društvenim mrežama, pa mnogi misle da je za život zarađivao samo od platforme "Onlifens".

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Kurir.rs

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track