"IVAN SE DOPISIVAO SA NEKOM, MENI SE SVET SRUŠIO" Jelena i Ivan iskreno o odnosu u rijalitiju: Ne znam šta će se desiti...
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

evo čemu se nadaju

"IVAN SE DOPISIVAO SA NEKOM, MENI SE SVET SRUŠIO" Jelena i Ivan iskreno o odnosu u rijalitiju: Ne znam šta će se desiti...

Stars -

Ivan Marinković zajedno sa suprugom Jelenom sinoć je ušao u "Elitu". Oni su pre samog ulaska u intervjuu priznali kako je došlo do toga da Jelena uđe sa Ivanom, tom prilikom su i otkrili da sa njima ulazi i njihov pas Beka, a progovorili su i o tome kako će se ponašati unutra, pa spomenuli i Miljanu Kulić.

Ivan Marinkovič
foto: Printscreen Pink Tv

- Ja ću biti ono što sam inače u životu - najavila je Jelena, a Ivan je dodao:

- Ja stvarno ne znam šta će se desiti. Ne mogu da garantujem ni za sebe - kaže Marinković, a Jelena dodaje:

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

- Ja samo zamišljam nešto što ne očekujem... Strefio me šlog, izašle prepiske, Ivan se dopisivao s nekom cicom napolju, a meni se srušio svet... Mi smo na početku naše veze imali turbulentne svađe, sada ne, godine su učinile da se to promeni - rekla je Jelena, a Ivan se nadovezao:

Ivan Marinković
foto: Kurir televizija

- Mogu samo da zamislim sebe kao Dejana Dragojevića kako sedim očajan za šankom, dok ona s nekim očijuka. Beka nam je dosta pomogla i kad imamo neku malu svađu - poručio je Marinković, dok je Jelena proogovorila i o Miljani Kulić.

Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Printscreen

- Mi smo trojka u nekoj temi, ali Miksi je tamo, biće zanimljivo zasigurno - rekla je Jelena i otkrila da li se plaši da će joj Milena Kačavenda preoteti Ivana.

- Ne bojim se, mislim da se Kačavenda meša samo u neozbiljne odnose - poručuje Jelena.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track